НОВО 20! Довечера вкарват нов любовник на един от съквартирантите? (Подробности)

2940
06 Октомври 2014, 15:10


За секунди се разнесе слух, според който довечера влиза нова звезда във „ВИП Брадър“, след като един от сегашните съквартиранти бъде елиминиран, узна HotArena.net.

 

Довечера зрителският вот трябва да определи кой ще напусне Къщата на Големия брат. Този, който събере най-малко гласове, ще е вторият напуснал шоуто. Съдейки по коментарите в страницата на реалитито, това най-вероятно ще е Зорница Линдарева.

 

Изглежда на продуцентите им допада сюжета да вкарват любовниците на участниците и вече се носи мълва, че ще вкарат поредната звезда, която има пръст в нечии чужди отношения.

 

Оказва се, че анонсът за влизането на още една звезда в предаването е поредният трик на сценаристите да събират публика пред екраните, а и да стряскат ВИП-овете, които отсега са в напрежение кой ще им прави компания, пише Pik.bg.

 

„Дали няма да вкарат някой мой любовник”, запита се пръв Евгени Минчев. От провокации се притеснява и Албена Вулева, но в крайна сметка съвсем неоснователно. Според продуцентите засега нямало нужда от вкарването на нови звезди, защото ситуацията в Къщата била достатъчно интересна.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени