НОВО 20! Криско измести Николета! Той ли е новият водещ на „Папараци“?!

https://hotarena.net/laifstail/novo-20-krisko-izmesti-nikoleta-toi-li-e-noviiat-vodesht-na-paparaci HotArena.net
НОВО 20! Криско измести Николета! Той ли е новият водещ на „Папараци“?!

Молитвите на зложелателите са на път да се сбъднат! Николета Лозанова ще бъде ли детронирана като водеща на „Папараци“ ще е въпросът, на който в следващите дни ще се търси отговор, научи HotArena.

 

Изпълнителят Криско е окупирал студиото й и е заел нейното място. Но за колко време? Доколкото всички познават Николета, тя не се отказва лесно от нищо. По пътя на тази логика едва ли ще предаде щафетата на някой друг.

 

Най-вероятно на ТВ иконата й се налага да отсъства, тъй като в момента пуска снимки от Санторини и ще се наложи на най-популярния певец да я замести.

 

Появата на Криско в „Папараци“ може да е свързана и с българо-македонското турне „One Love”, от което той е част и на което той ще бъде една от най-големите и обичани звезди.

 

7-те концерта ще се проведат:  на 26 юли – гр. Охрид, 27 юли – гр. Струмица, 17 август – Слънчев бряг, 18 август – гр. Варна, 6 септември – гр. Пловдив, 30 септември – гр. Скопие и завършва на 7 октомври в гр. София, а изпълнителите от България и Македония са: Криско, Слаткаристика, Гери – Никол, Тони Зен, Ъпсурт, DJ Гоце.

 

Вече стана ясно, че Николета ще е ВИП гост на концерта в Банско, но какво прави Криско на нейното място в „Папараци“, ще научим в неделя от 22:00 часа по БТВ.

20 Коментара

Tutka

преди 6 години

TV ikona???Vie normalni li ste???Xa xaxa

Коментирай

Хотлайнари

преди 6 години

От цялата работа се разбира ,че циганката е изритана от телевизията с шут.И понеже не иска да ди признае шута в гъзъ излиза с номера ах колко съм щастлива бременна на почивка.Като че ли ние не ходим по почивки....Ей лайнари платени писнали сте на всички .

Коментирай

Елена

преди 6 години

Бременна е от голямата си любов, дали не е щастлива? И наистина се обичат, този път без да го натрапват. Съмнявам се, че в този момент и пука за предаването.

Коментирай

TV IKONA MUAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHA

преди 6 години

TV IKONA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAH.....Молитвите на зложелателите са на път да се сбъднат!...ARE STIGA BE, NA TAQ VSE NQKOI I VINOVEN

Коментирай

T

преди 6 години

Абе вие наистина ли вярвате, че са я изритали.??? Та тя каквото и да направи се шуми около нея, дори и до тоалетната да отиде. Това е само поредният ПР. Не са я изпитали, не вярвайте на глупости. И не е бременна.

Коментирай

1234567890

преди 6 години

Ох, Хотарена ама вие сериозно ли? Кой я приема тая на сериозно, на кой му пука какво мисли или от какво не иска да се отказва или най малко тя решава кой би поел щафетата, ако изобщо това нещо наречено предаване просъществува. Тая разпоретина щяла да каже кой ще поеме щафетата, та......По пътя на тази логика.....ако ваща умопомрачителна тв икона беше това за което сте я взели, то сега нямаше да ближе рани и да се бута на Михайлов а шеше да е при Божинов и да си живее като принцеса ха! Но тя милата нали не се отказва лесно и нали тя решава кой къде и как та затова е на този хал.

Коментирай

Ралица

преди 6 години

Бременна е, има и снимки вече. А вие като не я харесвате, чий го дирите тука или в профилите и, та знаете, че е на почивка. Аз не харесвам Ася, и през ума не ми минава да гледам профила и мумифицараната и мутра. Вие само чакате новина и като гладни чакали скачате. Погледнете другите новини - максимум 5 коментара, в нейните винаги по 20-30.

Коментирай

Desso

преди 6 години

Н.Л. е била любовница на някой рекламодател на телевизията и затова са я сложили водеща. Но тя е пълен непрофесионалист. Ако наистина е бременна от Н.М.,то след време ще е самотна майка. Н.м. има проблеми с жените,тъй като майка му го е оставила след развода с баща му и е заминала за Америка Той е отгледан от мащехата си. Това го кара да не се доверява на жените. Нл да му мисли навреме.

Коментирай

Ами доста интересно тогава

преди 6 години

Ами доста интересно тогава, живее в жилището на бившия си, кара старата му кола, уж не е до ден днешен разведена иначе бременна и то от друг;).

Коментирай

истина

преди 6 години

Тъпотиите ви са безкрайни на коментиращите, николета може да е всякаква , но има неща за които не бива да си затваряте очите, колкото и да ви се иска , не всичко в живота й е толкова гадно колкото се надявате. Николета стана водеща понеже дори вие да не я харесвате има много хора, които я харесват и най -вече деца, които купуват дрехите , които рекламира и гледат предаването , което води. Не приемайте хора като Николета, Криско, Гери Никол и разни други за задължително ваши идоли, те си имат фенове , а вие си бъдете на който си искате, Йорданка Христова, Лили Иванова и тн. А как ме радва това , че ви храни всеки ден с нови лъжливи статии и вие пак се вързвате, нямам думи просто :D A се очакваше да сте интелигентни след като не я харесвате. Също не отричайте и успеха й да снима за Плейн, защото дори малък е успех, коя друга българка го направи??

Коментирай

Do istina

преди 6 години

Tova koeto si napisal(a) 4e hrani s lajlivi statii dokazva 4e gospojata sama si puska statiite s infoto, a ot druga strana tova pokazva nulev interes kam osobata i ot strana na mediite. Ami taka kato si izmislen geroi.

Коментирай

седем

преди 6 години

Ако сложат Калина Паскалева за водеща ще избият рибата. Николета е бита карта, менте някакво нискокачествено, а Калина работи за хотел Маринела и е на "ти" с всички известни хора от всеки бизнес, независимо музика, литература или кино. Николета никой не я базари за нищо, тя е посмешище само.

Коментирай

1

преди 6 години

тя само знае да лапа хааха

Коментирай

истина

преди 6 години

Тя , че пуска , пуска, на нея това й е схемата , за да не бъде забравена, ако още не сте разбрали , вие й помагате да не бъде забравена. Николета не се притеснява от хейта, тя се храни от бройката на коментиращи без значение позитивно или не , все е в нейна полза , наистина ли не осъзнавате. Тя не поръчва всичко това , за да й вярвате, а за да се чува името й всеки ден и една сурия народ да я коментира

Коментирай

истина

преди 6 години

Най добре да върнат сигнално жълто хахахахаха и албенчето вулева, тя най добре си ги редеше

Коментирай

Бхахаааа

преди 6 години

Тв икона.... Ко рече? ТВ лайно.

Коментирай

истина

преди 6 години

Нарочно ви дразня, иначе и аз не я харесвам :D Кой би харесал толкова пошъл човек, и все пак прекалявате с това внимание към Нло-то

Коментирай

da

преди 6 години

i az sam za da varnat signalno jalto s albencheto..

Коментирай

Мария

преди 6 години

И къде са снимките? Тя тази е способна и фотошоп да си направи за да изглежда бременна и да направи евтина сензация хахахх

Коментирай

CRISCO

преди 6 години

CRSISCO E IMETO NA EDIN KREM, KOYDO PEDERASTITE SI SLAGAT V GAZA PREDI DA GI EBAT, CRISCO SI E IZBRAL IDEALNO IME!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.