Ново 20! Лора Крумова и Валя Щърбева се връщат в Нова ТВ (С БТВ не стигнали до консенсус)

3308
16 Декември 2014, 12:30


Близо след половин година преговори с Би Ти Ви за свое предаване, които не доведоха до нищо, Лора Крумова най-накрая реши да тегли една дълга и широла на досегашните си шефове и да се завърне в Нова – телевизията, която я направи известна, научи HotArena.net.

 

Както „Всеки ден“ прогнозира още преди няколко месеца, блондинката не успя да се разбере с най-голямата частна медия за проекта си, въпреки че си бяха стиснали ръцете да се появи отново на екран след едногодишно отсъствие по майчинство.

 

След като се оттегли за раждането на сина си Явор през лятото на 2013 г., Лора бе сменена като водеща на „Тази събота“ и „Тази неделя“ първоначално от Мариана Векилска и Диана Любенова, а впоследствие като водеща се присъедини и Жени Марчева.

 

Още тогава Крумова се договори с Би Ти Ви да се завърне с предаване, на което да е и продуцент, а компания щеше да й прави приятелката й и колежка от Нова Галя Щърбева. Мъчителните преговори и постоянни промени в условията обаче успяха да вбесят двете журналистки, които преди броени дни са се разбрали именно с конкурентната телевизия, но още не са съобщили на Би Ти Ви.

 

Според последната информация проектът им стартира в началото на 2015 г. в съботния следобед. По тази причина от Нова тв са им разчистили терена, сваляйки „Ничия земя“, която вървеше досега от 18 часа. Лора и Галя ще имат няколко часа ефир, в които ще обсъждат с известни личности събитията от седмицата, подплатени с репортажи.

 

Критиците на двете водещи обаче са на мнение, че предаването им ще е познатата говорилня и те не предлагат нищо ново. Дали е така, ще стане ясно скоро, но почитателите на ъндърграунд и социалната журналистика със сигурност ще останат разочаровани, тъй като „Ничия земя“ показваше истории извън удобното и уютно студио, които ще липсват на изтормозения от празно бърборене зрител.

 

По информация на „Всеки ден“ Би Ти Ви ще отвърнат на предателството на Лора Крумова с оферта към „Ничия земя“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени