Ново 20! Преслава всъщност наричала „аматьорка“ Николета! (Ето защо посвети на водещата цяла песен)

4725
25 Август 2015, 16:10


Оказва се, че последната самостоятелна песен на фолкаджийката Преслава е посветена не на коя да е, а на Николета Лозанова, узна HotArena!

 

Става дума за парчето „Аматьорка“. По последна информация, идваща от светските хроникьори, изпълнителката се обръщала чрез текста на песента към ТВ водещата.

 

Клюката гласи, че Николета успяла да завърти главата на Жоро Бирмата, когато той бил още с Преслава. Всички наоколо били наясно какви ги вършат любовниците и съобщавали на певицата, но тя до последно отказвала да повярва.

 

По това време дори била в приятелски отношения с Лозанова, които приключили, когато чалгаджийката се убедила, че любимите й хора я мамят, пише „Шоу“.

 

В „Аматьорка“ е възпято лицемерното приятелство, както и това, че мъжът, за когото Преси пее, винаги ще обича бившата си, която новата не може да изтръгне от сърцето му.

 

Преслава била свикнала да вкарва несполуките от личния си живот в текстовете на продукцията си.

 

Затова всички са наясно какво се случва с нея, без да е нужно да са го прочели в интервю. 

 

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ЕХХХХХХХХХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
преди 2 години
0
ХАХАХАХА НИТО ЕДИН КОМЕНТАР! ХАХАХАХА, АМАТЬОРКА ПЪЛНА, КОЯТО МЪЖЕТЕ УПОТРЕБЯВАТ ЗА ЕДИН ПЪТ И ПОСЛЕ ЧАО. ЧЕ ТОВА СИ ЧИСТА АМТЬОРКА НЕ Е ЛЪЖА. КОЙ СЕ Е ЗАДЪРЖАЛ ОСВЕН БОЖИНОВ ПОВЕЧЕ ОТ 2-3 МЕСЕЦА С ТАЯ НИ-КОЙ!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени