Ново 20! Владо Кузов атакува Слави: Ще ме пуснеш ли в „Гласът на България“?

1139
13 Ноември 2016, 14:00


След като не успя да се включи в кандидатпрезиденската кампания, съденият за педофилия, бившият народен представител Владо Кузов е решил да намери начин пак да блести под прожекторите, научи HotArena.

Т
ой изпитвал и носталгия, че отдавана не е обикалял на турнета с „Мистерията на българските гласове“. Фолклорните песни му липсвали, защото вече пеел само вкъщи под душа. Както е известно, преди да стане депутат от „Атака“, Кузов си изкарваше прехраната като народен певец и водещ на фолклорно предаване.

Понеже в „Гласът на България“ няма играничения за възраст и полова ориентация Владо пратил попълнен анкетен лист до сценаристите.

„Нямам търпение да видя дали Слави ще ме пусне за участие. Почти съм простил на неговите момчета, които насочиха пистолет срещу мен на магистаралата. Ако ме скъса ще е нелепо, защото аз съм професионален певец, с албуми зад гърба си“, разсъждава Кузов.

Междувременно Дългия не спира да се шегува в предаването си с него и обяснява, че на магистралата е стрелял по него, защото е тръгнал на лов за педофили, пише „Уикенд“.



ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*




HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 5.49 mb
total execution time: 112.92195320129 miliseconds
mysql execution time: 27.370691299438 milliseconds