Ново сензационно и поредно 20 от семейството на Гери-Никол! Майката й Рени - сестра на Мето Илиенски! (Подробности)

https://hotarena.net/laifstail/novo-senzacionno-i-poredno-20-ot-semeistvoto-na-geri-nikol-maikata-i-reni-sestra-na-meto-ilienski HotArena.net
Ново сензационно и поредно 20 от семейството на Гери-Никол! Майката й Рени - сестра на Мето Илиенски! (Подробности)

Семейството на младата R&B сензация Гери-Никол се оказа доста „underground”. И не, това не важи само за представителите на силния пол във фамилията, узна HotArena.

 

След като стана ясно, че дядотото на певицата е задържаният капитан през 2011г. със 169 кг. „бело“ на борда – Светлозар Собаджиев, а баща й, Николай Георгиев – Цайса, е спец в разбиването на комбинации чрез софтуер на машинки в различни казина, то днес бе оповестен и друг подобен факт, касаещ този път майка й Рени.

 

Непълнолетната изпълнителка се хвали навсякъде, че произхожда от заможно семейство, но се опитва да запази в тайна роднинската си връзка с един от най-скандалните висаджийски босове, съобщи ексклузивно “Уикенд“.

 

„Уикенд” научи сензационно, че майката на нахаканата певица – Ирена, е сестра на безследно изчезналия преди години Meто Илиенски. Тя също не обича да се дава гласност на този факт, въпреки че в него няма нищо срамно. Вероятно обаче мистериозното изчезване на боса, който според мълвата е убит, а според друга клюка е жив в чужбина с безброй пластични операции, я кара да бъде предпазлива.

 

Сестрата на Мето Илиянски напуска София още преди години, за да се установи във Варна, където среща любовта в лицето на бащата на днешната певица.

 

Мама Рени наистина била повече от добре осигурена финансово и не жалела средства, за да се сдобие щерка й Гери-Никол със звезден статут. Според запознати тийнейджърката си живеела като принцеса и била изключително глезена от родителите си, които й позволявали всичко. Въпреки крехката си възраст изпълнителката на хита „Ела и си вземи” вече обиколила половин свят.

 

„Била съм в Дубай, Китай, Боракай и на още много други скъпи места. Наскоро се върнах от почивка в Миконос, където изкарах две незабравими седмици”, хвали се девойката. Гери вече имала ясно изградена визия за бъдещето си и противно на всички очаквания, не искала да се посвети на музиката, а да се изявява в съвсем различна област. Тя решила след 2 години, когато завърши средното си образование, да кандидатства медицина.

 

Изпълнителката била привърженичка на тезата, че „музикант къща не храни” и искала в бъдеще да има стабилна професия - пеенето възприемала просто като хоби. „Почвам да ходя на частни уроци, за да съм добре подготвена на кандидатстудентските изпити след две години”, разказва Гери.

 

Гери се славела сред връстниците си като бунтарка и изобщо не била от примерните ученички. Редовно бягала от час, а покрай ангажиментите си в миналогодишния „Х Фактор” почти не стъпвала във варненската езикова гимназия.

 

Преди време тя била приета на първо място в паралелка с поп и джаз пеене в училището по изкуства в морската столица, но не след дълго решила, че атмосферата в елитното школо не й допада. Своенравната хубавица се изпокарала с всичките си съученици и учители, затова родителите й се принудили да я преместят в друго училище.

 

Нашите много ме подкрепят във всичко. Те спонсорираха моя дует с Криско. Не виждам нищо лошо в това да ми помагат финансово”, признава изпълнителката. Според запознати, дебютното парче струвало общо към 50 000 лева барабар с клипа.

 

9 Коментара

татяна

преди 8 години

много почнахте да й обръщате внимание на малката. оставете я да ходи на училище и да с и гледа уроците

Коментирай

ина

преди 8 години

Може да си го позволи! Евала! Вси4ко е контакти и информация в тоя свят.

Коментирай

Полин

преди 8 години

Малка дрисла, която се мисли за голяма работа. Не е единствената с лошо възпитание, за жалост. Защо днешните бунтари са най-лошите ученици, дето не ходят на училище, най-гротескно облечени и срещу какво се бунтуват? Това не е ли роля на по-бедните ученици, недоволни от системата, която по -някакъв начин ги игнорира, или пък политически ориентирани интелигентни млади хора, към които тя със сигурност не спада?

Коментирай

алоууу клозет арена

преди 8 години

Пак чу ли, не до чу ли! Ники-цайса ке казва НИКОЛАЙ ГОЧЕВ А НЕ ГЕОРГИЕВ, ЖЕНА МУ НА ЦАЙСА Е ЛОРА А НЕ РЕНИ И ЛОРА Е ДЪЩЕРЯТА НА КАПИТАНА С КОКАТА НА КОРАБА. ГЕРИ НИКОЛ НЯМА ОБЩО С ЦАЙСА НЕЙНИЯ БАЩА Е ЧСИ НИКОЛАЙ ГЕОРГИЕВ!!! АРЕ ПРОВЕРЕТЕ И ПОСЛЕ ПИШЕТЕ

Коментирай

тони

преди 8 години

Дъщерята на капитана наистина се казва Лора, но не е жена на Цайса. Гери-Никол е дъщвря на Цайса, но капитана и е дядо,, колкото и Хот Арена е медия

Коментирай

Ивелина

преди 8 години

Хот Арена,засрамете се!!! Капитан Собаджиев, не е дядо на Гери Никол, нито какъвто и да е роднина. Коментарите под безумнта публикация написани от "знаещи", също са абсурдни!!!! Лора, е дъщеря на Собаджиев, но нито е жена на Цайса, нито е майка на Гери Никол. Как ви доставя удоволствие да пишете глупости, сътворявайки безумни и ненужни никому сензации...

Коментирай

velin stefanov naidenov

преди 8 години

haresvamte mnogo i umram za tep obichomte momiche kato tep iskamte

Коментирай

Стоян

преди 7 години

Какво лошо има в това да си плаща за да е известна при положение, че тарифата и е висока и изкарва хубави пари с най-милото си.

Коментирай

до клозет арена

преди 7 години

Хахах,много си забавен

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.