Ново скандално 20 от Джино! Женен е за красива италианка! (Венчал се за нея по сметка срещу $15 000 и й взел фамилията Бианканала)

5403
22 Септември 2015, 14:08


Една от най-странните птици в тазгодишния сезон на „ВИП Брадър“ – Джино Бианканала, е скрита лимонка. Нашенецът с ромски произход си е сменил името от Гино на Джино, но фамилията му Бианканала е с италиански корени и е част от един доста интересен период от живота му, узна HotArena.

 

Оказва се, че редовна практика на емигранта е да тъче на два стана. Така например през последните няколко години в постелята си той никога не е оставал само с една жена. През 2010 г. Джино изненадващо сключва брак с италианка, с която се познавали едва от няколко месеца. Истината за венчавката между нашенеца и жабарката обаче е, че жената от Ботуша била нелегална емигрантка в Щатите, пише „Всеки ден“.

 

Единствената алтернатива, която я спасявала от депортиране, била законен брак. Готова на всичко, тя започнала да търси упорито мъж, готов да се венчае с нея, макар и фиктивно. Оказало се, че мисията не е нито толкова трудна, нито толкова невъзможна. Срещу $15 000 Джино се съгласил на фиктивен брак с красавицата и формалната венчавка облагодетелствала както него финансово, така и жена му законово, уреждайки й легален статут на континента.

 

Гино обаче поискал и нещо друго от половинката си. Вместо италианката да вземе фамилията на рома, той решава да започне да се подписва с нейното италианско име Бианканала. Желанието е продиктувано от факта, че дълги години на гърба си Джино търпял лошото име на емигрантите ни по света – „българите това, българите онова“.

 

Брюнетът решил, че е крайно време да се отърси от родните си корени и да се представя като италианец, тъй като не е тайна, че в Америка далеч по-добре се гледа на хората от Централна и Западна Европа, отколкото на тези от бившите съветски републики.

 

Отношенията между Джино и италианската му съпруга обаче бързо се влошават след подписа. Макар бракът им да е фиктивен, двамата пробват да живеят заедно, но опитите им са повече от неуспешни. Семейството се разделя, но не се развежда, тъй като при развод преди 5-ата година италианката не може да получи законен статут. Именно по тази причина до ден днешен Джино и италианката са заедно по документи, но не и в живота.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Грозник
преди 2 години
-2
Циганска работа!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хахахах
преди 2 години
0
Ах ама как си исмисляте..... Въпросната италианка е с документи, Жоро бе този без документи. И именно тази жабарка му даде документи. Като цяло не разбирам какъв е проблема кой на кого дава документи
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
една жабарка...........
преди 2 години
0
... жабарката...Хот Арена,унукални сте,нямам думи!А после......... търпял лошото име на емигрантите ни по света – „българите това, българите онова“. Абсолютната истина,и това лошо име го правят такива като вас,дето незнаят у хората,хляб да ядат!Че сме се поакали навсякъде,го знаят всички.....хаххаха Освен това,браковете по света,като този на Джино не са никаква новост,не са рядкост,а и не може да се таксуват като срамни!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени