Новото гадже на Митко Динев - Дарина Общата иска да става известна на гърба на Емануела! Редакционен коментар

14181
09 Януари 2018, 07:20


Дарина Аврамова - Общата, която по случайност и за малко нашумя през последните дни в медиите иска да става известна на гърба на Емануела. Този е извода от изявите на Общата в няколко сайта.

Тя даде интервюта, в които се определи на светица и оплю доскорошната си приятелка Емануела. HotArena има лични впечатления както от Общата, така и от кауза й със звездата на Пайнер. За това ще вземем отношение правейки единствено логичното - разкривайки истината. Позицията ни която ще прочете по-долу най - вероятно няма да прилича на изискана журналистика. Защото няма как когато се пише за миндил да е изискано. Ще прочете думи и определения, които са далеч от приличния език. Но това е защото нещата за които пишем, не са прилични.

Ако сте гнусливи не четете този текст.
Той е и последния, в който обръщаме внимание на това лице.

Коя е Дарина Аврамова? Всъщност никоя. Селянче от Несебър. С вид на травестит. Апропо и с такъв характер. Общата се оплаква, че в медиите била пусната нейна снимка направена от Емануела в момент, в който тя била подута от хранително отравяне.. Обаче на всички снимки Дарина изглежда подута. Което е нормално защото телосложението й е кравоподобно. Като в това се включат и гравитационно увисналите й балкони. Двойничката на Урсула просто е доста далеч от образа на хубаво момиче. Нека да не живее в илюзии. А и дали наистина е имала хранително отравяне или пък е прекалила с пудра захарта?

Аврамова твърди, че започва атака срещу Емануела защото тя уж била засегнала детето й.

Госпожице Обща, като стана въпрос за деца е много долно да се замесват деца в конфликти между големи хора. Още по - грозни са вашите заплахи от преди месец, че лично ще станете свидетел на Димитър Динев, ако той заведе ново дело за родителски права на сина си Митко. Малкият Митко е даден от Темида на Емануела. Тя е майка му и тя се грижи перфектно за него. Татко му има да плаща издържа от 250 лв и да вижда сина си в дните определени за това. И точка по въпроса. За сметка на това води вашия син по заведения в Арбанаси, в които е пълно с курви. Може би така е нормално. А вие по много грозен, подъл и долен начин атакувате сина на Емануела. А защо пропускате, че срещу вас има жалба в полицията да не се приближавате до сина на певицата? Та от какво ревете сега Дарина?

В интервюто, в които иска да става известна Аврамова твърди, че Емануела преди време се била лепнала за нея защото имала заведение на морето и можела да разбира клюки за Митко Динев.

Първо, клонинга на Урусула лъже като цигане. Тя няма и не е имала заведение. То е било на гаджето й. Той пък я изгонил. Защото тя му слагала големи рога. А колко събирала клюки за Динев стана ясно официално. От клюка на клюка и хоп в леглото му.

Поради осъзната липса на самочувствие и яки комплекси Общата имала фикс идея да се докопа до бившо или настояще гадже на звездата на Пайнер. Преди да се отдаде на Митко Динев тя се е опитвала да сваля и сегашния приятел на Емануела.

Госпожица Урсулова твърди, че Емануела имала интерес от нея. Това не само, че е лъжа, ами е и мега нагло. Тя изкара почивка в Рим заедно с певицата и нейния приятел. Разбира се без да плати нито лев. В Рим даже се нацупила защо не й подарили едни обувки, които харесала. Емануела и беше платила и билет до Лондон да ходи с нея на участие. Дори я беше снимала в клип. Тези три примера са само съвсем малка част от използваческата същност на дебеланката от Несебър.

Общо взето единственото вярно от интервютата на Дарина Аврамова е, че е гаджето на Митко Динев. Това може да е хвалба за нея, но си е чист срам за момчето. Общата много добре знае каква е единствената причина Динев да и обърне внимание. И кого иска да дразни с това. Ако не знае не е лошо да разбере. След тази така наречена връзка Динев ще си остане Динев, макар и баджанак с много мъже. След като Аврамова гнусно оплю бившата си приятелка, Емануела ще си остане Емануела. Тази която я слушат и обичат милиони и пълни дискотеките, и кръчмите. Дарина Аврамова обаче ще си остане Общата.

Всъщност, коя беше тази?

Най - актуалните модни тенденции за дамите на едно място!


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени