Новото шоу на Слави "Младост 5" по-тъпо и от „Ракия Сънрайз”

4907
22 Март 2013, 12:00


Широко рекламирания нов проект на Слави Трифонов „Младост 5“ претърпя пълен провал. Предаването отнесе жестоки критики в мрежата още с първия си епизод, разбра HotArena.net.


Новата продукция отнесе жестоки критики не само от зрителите, но и в социалната мрежа. Мнозина са на мнение, че този път форматът е успял да надмине по нисък рейтинг дори „Ракия сънрайз”, което бе спряно без време заради отчайващо нисък интерес.


„Това шоу е върхът на глупостта, голяма простотия”, „Жалко за актьорите, но те не са виновни”, са само част от коментарите, които валят в официалната страница на „Младост 5” във фейсбук.


Шоуто е българската версия на немското „Шилерщрасе”, което от 2004 г. тече по германската национална телевизия „Сат 1”. И макар в Западна Европа предаването да е истински хит, у нас зрителската реакция след пилотния епизод е повече негативна.


Повечето зрители са категорични, че всичко е по предварителен сценарии, а скечовете са отрепетирани с актьорите. Елементът на изненадата почти липсва, а играта на участниците е отчайваща.


Изключение прави само Краси Радков, който обаче този път не може да изнесе на плещите си формата. А феновете на предаването са категорични, че по-лоши актьори от Венета Харизанова и Иво Сиромахов не са виждали.

 

„Венета не спря да се фука с дипломата си от театрален колеж в Щатите, но ако не бе опасно близка със Слави едва ли някой щеше да й даде ефир. Набутваха я по какви ли не творчески проекти, но отвсякъде си личи бездарието й!”, коментират разочаровани зрители. И са категорични, че предаването е по-безинтересно дори от „Ракия Сънрайз“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
66
преди 5 години
0
ДОКОГА ПРОСТОТИТА НА СЛАВИ ЩЕ СЕ ТЪРПИ ОТ ЗРИТЕЛИТЕ?! ЗА ТОВА Е ВИНОВТО БТВ ЧЕ МУ ДАВА ЕФИРНО ВРЕМЕ ИМА ПАРИ/НАТРУПАНИ ЧРЕЗ ГАДНИТЕ СИ СКЕЧОВЕ НО ГЪРБА НА ИЗЕСТНИ ХОРА/ И СИ ПЛАЩА
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Irina
преди 5 години
0
Наистина не мога да сдържа възмущението си от безсмислиците, които запълват телевизионно време. Сценаристът Тошко може би ще се опита да обясни, какво изразяват бесмислените му хрумвания. Нима няма интересни, парливи, актуални теми, които да бъдат включени в едно ново, та било то и хумористично предаване? А защо не се замислите, че за младите хора , например деца между 13 - 15, 16 години, няма подходящи предавания, разговори, дискусии, филми. Всичко, което се излъчва е с някакъв сексуален подтекст, използват се неподбрани, груби и нецензурни думи. А тези деца стоят заедно с родителите си пред телевизорите.Опитваме се да не ги чуваме, но те дразнят ухото, драскат душата ти и ... се повтарят от малките деца и стават част от речника им. Къде е и възпитателната хора на телевизията???? Някой мисли ли затова? Как да възпитаваме децата си. след като те са заляни от много замърсен..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Katia
преди 5 години
0
По-голяма простотия не бяхте правили,не знам,защо въобще са одобрили тази ПОМИЯ
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Надя
преди 5 години
-8
Шоуто е много забавно, а и рейтингите са отчели доста различни данни от тези тук, и те ми се струват малко по-сигурен източник на информация от този сайт :) На мен лично шоуто много ми допадна - актьорите са страхотни - Бачев, Радков и Сиромахов, хубаво е, че има и една дама за цвят :) Времето ще покаже, но мисля че и у нас шоуто ще е успешно като немския и руския вариант Южное Бутово, а от продуцентите и телевизията са се справили добре.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
гост
преди 5 години
-1
по-тъпо предаване не бях виждал просто не може да се гледа и две минути жалко за краси рядков а другите са просто непрофесионалисти
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени