Няма да я познаете! Вижте Емилия като дете (Ретро снимки)

2698
11 Юли 2013, 12:17


Има и звезди, които не се срамуват от миналото си и с радост си отварят албумите за фенове, видя HotArena.net. Соцът не прощава на никого, особено, ако си роден тогава!

 

Емилия, която се смее с глас на първото си професионално видео, не се срамува да си показва и детските снимки. Като започнеш от времето, когато просто е била дундесто бебе и се стигне до момичешките снимки.

 

На тях тя е с типична за времето калпава прическа, дело на някоя лелка от Гълъбово и безумната конфекция на местното ТПК.

 

Сега тя носи най-модерните и скъпоструващи дрехи по нашите географски ширини, разполага с най-качествената козметика, да не говорим за корекциите в името на кариерата или по необходимост, пишат от kliuki.ws.

 

Въпреки това Емилия е еднакво обичана и в периода на „Весело момиче”, и като се жени и развежда, и като пееше с коремче на много бременна, и като дама в най-прекрасните години от живота си.

 

Затова не й пречи да показва снимки от времето, когато не беше съвсем грозно патенце, но по нищо не личеше, че ще се превърне в една от най-желаните жени!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени