О, не! Тризначките по бельо във фитнеса (Снимки за смели хора)

https://hotarena.net/skandali/o-ne-triznachkite-po-belio-vav-fitnesa HotArena.net
О, не! Тризначките по бельо във фитнеса (Снимки за смели хора)

Тризначките от Благоевград предизвикаха масов шаш в социалните мрежи, като си пуснаха селфи от фитнеса. Нова мания тресе риалити звездите и тя е да тренират по бански, видя HotArena.



Устатите блондинки, чиято звезда изгря в „Биг Брадър“ преди няколко години, нямат абсолютно нищо против да показват голотиите си навсякъде и по всяко време, пише „Всеки ден“.



Най-малката сестра—Любов, сподели снимка в социалната мрежа, на която прави упражнения по бански в залата за тренировки. Фотосът предизвика истински фурор сред феновете на устатите сестри.



През последната година пухкавите Вяра, Надежда и Любов тренират наистина упорито и почти всеки ден. Макар и резултатите да не са достатъчно добри за тях, изглежда, че все пак напредък има.

8 Коментара

филип

преди 8 години

майко мила какви грозотии!!!!!!!! и имали фенове? вие добре ли сте?

Коментирай

OMFG

преди 8 години

Баси свинете....как не ги е срам да имат такова тяло и така да се разголват така...отвратителни са!

Коментирай

Хуйо

преди 8 години

Да ви еба майката некадърна, която ви е изсрала!

Коментирай

Не псувай ........Хуйо,недоклепан......

преди 8 години

Ей простако,недо.....е..ан!Не псувай майката ,на когото и да е бе,смотльо! Майката на тези,не е виновна,че плюскат като за световно,че не се потдържат и са прости!Кой сам си го направи,на ясно ло си! Познавам и тях и милата им отрудена майчица,та ти казвам........те са си тъпи смотли,а тя жената къде и за какво по-напред! И запомни,МАЙКА НИКОГА,АМА НИКОГА НЕ СЕ ПСУВА! С тая помия дето си изсипал от главата си,всеки има правото да те напсува....как ще се яувстваш,а................

Коментирай

katq

преди 8 години

hap4eta ,hap4eta I hipnoza

Коментирай

kapa

преди 8 години

Prili4at mi na selski pra4ki.Ako se misliat za interesni mnogo se lazat,po-skoro...jalki !!!

Коментирай

?

преди 8 години

Нормално е жени на тяхната възраст да изглеждат така отпуснати и занемарени. Все пак Вяра и Надежда са на 42 години, а Любов на 41 години.

Коментирай

BG

преди 8 години

4ak pak tolkova ne sa grozni a stiga de te sa jeni bez extri i pari

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.