Обезчестената от Малък Тошко Мила, заради която лежа 2 години в затвора, стана сервитьорка (Ето как тече животът й)

5599
04 Февруари 2015, 12:30


Около 18 години се проточи делото срещу Тодор Славков и унгареца Жолт Хайду, които се изгавриха с Мила Гешева през 1988-а, узна HotArena!

 

Едва през 2005 година съдът постанови, че внукът на Тодор Живоков и съмишленикът му за невинни, въпреки че първият прекара две години в затвора. По-голямата част от 26-те свидетели вече са покойници. Умря и следователят Янко Димов, а зареждалият със свежа плът компанията на Тошко – Владо Пъпката, бе блъснат от кола.

 

Ето какво се случва с жертвата, изнасилена от Малък Тошко. Тя отдавна се пресели в швейцарския град Лугано. Почти не се връща в България, а когато го направи, се крие. Чува се само с 2-3 близки приятелки и роднини, когато е в страната, пише „Всеки ден“.

 

Доскоро Мила се радваше на щастлив брак с по-възрастния местен бизнесмен Феличе Лепоре, който се занимава със спортен мениджмънт. Двамата обаче са се разделили с грандиозен скандал и богаташът дори е заменил сънародничката ни с 20-ина години по-младата от нея италианка Мартина.

 

Гешева пък се принудила на стари години да си търси работа и се хванала като сервитьорка във веригата „Вела бар“, която предлага евтини коктейли и кафе в езерния град.

 

Мила вече е прехвърлила 40-те, но все още е привлекателна. За нейно съжаление обаче клиентите са преди всичко студенти и работници в близките авторемонти работилници и шансът да й излезе късметът със солиден покровител бил минимален.

 

Именно такава беше една от основните версии на защитата в делото за изнасилване срещу Тодор Славков – че младата дама се е опитала да „захапе кокала“, като се уреди с отроче от висшата партийна номенклатура.

 

Бащата на красавицата – Милети Гешев – бивш полковник от ДС и самоук поет, се мъчеше да разбие шавливия имидж на щерка си до своята внезапна смърт през 2005-а, макар тя отдавна да се подвизаваше зад граница. Нароченият за насилник Тошко пък се изгаври с Мила в типичния си дебелашко-болшевишки стил след участието си във „ВИП брадър“, като я покани в телевизионен ефир да му стане съпруга.

 

„Истината е, че Мила бе една от най-оборотните мадами в годините на соца. Със сигурност е правила групов секс с Малък Тошко и приятелите му, но най-вероятно това е било напълно доброволно, а не по принуда. Направиха постановка на Малък Тошко обаче, за да се вдигне шум и да се очерни фамилията Живкови, срещу която българите бяха настръхнали в първите години на демокрацията“, разказват очевидци.

 

Има и версия, че постановката с изнасилването е била измислена и реализирана от хората на Андрей Луканов, които искали завинаги да дискредитират Живков.

 

Също така бащата на Мила Гешева бил получил 50 000 долара, за да убеди наследницата си да подаде оплакване и да обвини внука на Тодор Живков и най-близките му приятели в изнасилване.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Щаер
преди 3 години
0
Стига сте ни занимавали с малък Тошко . Кой го интересува ?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени