Обезобразиха живата Барби (Снимки + разкрития)

2734
18 Ноември 2014, 11:32


Живата Барби Валерия Лукиянова от седмици се жалва, че е обезобразена. Красавицата, която е жива двойничка на най-известната кукла в света, сподели, че е станала жертва на жесток насилствен акт.


Блондинката цъфна с обезобразено лице и превързана глава, след като разказа, че двама мъже се опитали да я убият. Случаен съсед я спасил, като излязъл пред дома си и видял какво се е случило с нея и се развикал.


След престой в болницата в Одеса, Валерия Лукиянова заяви, че е съсипана направо. Тя дори си направи снимки, докато все още бе с превързана глава.


Самата Валерия твърди, че е била жертва на кампания. И откакто станала популярна, набезите срещу нея се увеличили неимоверно.


Други обаче смятат, че Лукиянова си прави реклама. И това просто е начин да привлече вниманието към собствената си персона.


„Скалпелът е виновен за състоянието й. Правила си е нови пластични операции по лицето и това си личи“, „Вижте устните й, направо са огромни. И те ли са резултат от нападението?“, питат в нета.


Според феновете на Валерия, тя вероятно наистина е станала жертва на маниаци, но други смятат, че украинката просто вдига шум около себе си.„Тя понесе много критики и упреци, че влияе зле на децата и ги кара да рискуват живота и здравето си, за да приличат на нея.


Нова пластична операция върху лицето й, ще накара дори феновете й да я упрекнат, затова се прави, че е станала жертва на нападение. И просто се опитва да привлече вниманието и да се прави на интересна“, отбелязват още те.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени