Обявяват майката на Били Хлапето за общодържавно издирване! (Подробности)

3029
15 Септември 2015, 14:12


Родителката на рапъра Били Хлапето – Симона Моллова е абсолютно неоткриваема от службите, които я търсят заради заведеното срещу нея разследване за източване на ДДС измами в големи размери, узна HotArena!

 

Симона е известна като един от гениите на финансовите пирамиди у нас. Търсена е за редица измами, като се почне от имотните тарикатлъци, мине през прословутия Национален охлювъден клъстер и трицифреното число, ужилени от схемата за усвояване на пълзящите животинки, далаверите с медицинска апаратура и здраве, и се стигне до данъчни измами.

 

Сред пропищелите от Моллова са и известни личности като рапъра Петър Петков – Гетомен, Кирил Маричков и популярен режисьор.

 

В интернет също много хора се оплакват от нея, но това изглежда няма да й попречи да действа с размах и да твори нови схеми.

 

Вече 12 години разследването срешу нея не може да бъде приключено. Защитата на Симона си служила с всякакви методи, с които шантажирали и бавили процеса. Дори изтъквали, че жената страда от различни заболявания, включително и „психически проблеми“.

 

След Нова година давността изтича, а Моллова е неоткривама. Неминуемо ще се стигне дотам, че майката на Билян да бъде обявена за общодържавно издирване, смятат източници на в. „ШОУ“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени