ОБИР В МУЗЕЯ! 70 бона изсмукала Емилия от Коко Динев

4816
01 Юни 2013, 12:33


Като в култовия филм „Обир в музея“, фолк певицата Емилия изсмукала колосална сума от Коко Динев, без дори бизнесменът да се усети, научи HotArena.net.

 

Аферата се случила преди няколко дни, когато Емилия си прибрала над 70 000 лева като стой-та-гледай.

 

Динев по принцип е стиснат и не позволява на жена си много да се разхищава. На Емилия пък й трябвали едни 70 бона, с които да помогне за основен ремонт в къщата на майка си. За да ги получи обаче, пайнерката трябвало да прояви ловкост и хитрост, защото Коко никак не е вчерашен.

 

И певицата издебнала точния момент.

 

Емилия изчакала деня за покер, който Динев често организира в дома си заедно с богати авери. Мъжете се събирали на скъпи питиета и пури, а парите, които се разигравали, били сериозни.

 

Точно когато Коко дръпнал напред в играта и вече бил на няколко маркови уискита, Емилия решила да действа. Преди това кротко стояла в сянка и наблюдавала играчите, като им сервирала каквото пожелаят.

 

Когато настъпил моментът, русата фурия изчуруликала в ушенцето на Коко за ония 70 бона, за които преди няколко дни му споменала. Та ако е удобно, да й ги даде на момента, за да си свърши работата.

 

Динев, без да му мисли и улисан в играта, тикнал на жена си пачките и всички били доволни и щастливи.

 

„Е, все пак Емилия ги вложи в нещо полезно – за ремонт. Можеше да ги хвърли за дрехи и клипове“, разказват авери на Коко.

 

Певицата открай време си е меркантилна и не крие, че мъжът до нея трябва да разполага със средства. Иначе между тях просто няма как да се получи…

 

М. Грозева

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Петя
преди 4 години
0
Прекалявате, не сте интересни, а все по-често жалки. Глупост след глупост пишете, а после надигате вой до небесата, когато щели да ви съдят.Еми заслужавате си.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лапни шаран
преди 4 години
0
Много наивно звучи. Емилия дори и да е с ограничен умствен багаж, Коко не е глупак. След като е съумял да организира и развива собствен бизнес означава, че е умен и находчив. Такъв мъж не би се оставил никоя жена да го води за носа.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Жоро
преди 4 години
0
За милионер 70 бона бълха го ухапала...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени