Обраха и пребиха Сашо Роман (Поръчал си момиче, а се оказало...)

2122
12 Май 2015, 12:27


Легендата на чалгата Сашо Роман стана жертва на обир и побой. Певецът, който бе любимец на мутрите едно време, решил да си поръча момиче една вечер за компания, а вместо това попаднал на травестит. Резултатът бил побой и обир, тъй като фолк певецът отказал да си плати за услугата, дочу HotArena.Куриозната случка се разиграла преди няколко вечери по време на участие. Изпълнителят доста се смутил след инцидента, докато разказвал на приятели.Въпреки напредналата си възраст и голяма конкуренция, Сашо Роман продължава да вилнее по клубовете. И съответно става жертва на подобни драми.


60-годишния певец не крие, че успява да се уреди с по 2 — 3 участия на седмица, което му позволява да живее добре и да си плаща сметките. Въпреки че се разписва срещу символичните 700 лева, Сашо Роман е щастлив, че още може да пее.Нови песни не съм записвал отдавна, хората ме познават с репертоара ми от преди 20 години, но в същото време заведенията са пълни предимно с млади хора, които знаят парчетата ми наизуст. Не зная как става този номер. Явно навремето съм направил златни хитове“, хвали се с успехите си Сашо, пише "Всеки ден".


Певецът ходи с раздърпани дрехи, които почти не сменя, но пък успява да издържа огромната си фамилия. Колегите му обаче издават, че причината за лошия му външен вид не са само сметките, които плаща по родата, а и любовта му към чашката.


Тя продължава да го държи и той не спира да пие, въпреки че преди години точно това провали кариерата му.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Комаров
преди 2 месеца
0
"Символичните" 700 лева са месечната заплата на един учител.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени