Обраха Слави с 2 милиона

1835
21 Април 2015, 15:14
Слави Трифонов олекна с 2 милиона лева заради лоша бизнес сделка. Бивши авери на водещия му скроиха лош номер и се опитаха да го завлекат с над 10 милиона лева, дочу HotArena.Историята се разиграла през 2010 година, когато приятели на Трифонов му предложили да инвестира във фонд за високо рискови инвестиции. Обещанията за двойна печалба се понравили на Слави, а и понеже били негови хора, решил да им повярва и да рискува.


Офертата била Трифонов да инвестира около 10 милиона лева в облигации и акции във фонд за управление на рискови активи, който оперирал в САЩ и Швейцария. Далаверата уж била убийствена и за по-малко от година Трифонов щял да удвои парите си и да лапне 20 милиона.


Първоначално Слави се навил да участва, но още през втория месец разбрал, че се касае за финансова пирамида. Трифонов се усетил навреме и побързал да си прибере парите. Въпреки това около 1 милион евро от спестяванията му заминал.


Добре че се усети, иначе щяха да му изгорят всичките пари. А онези мишоци се оказа, че са били в комбина с представителите на фонда.


След като загубиха парите на Слави, спряха да му вдигат телефона и даже се покриха. Единият от тях днес даже май е в затвора в Америка за финансови измами“, разкриват запознати пред „Всеки ден“.


Първоначално Слави мислел да ги съди, но по-късно се отказал от идеята. В крайна сметка обаче си взел поука и внимателно гледа къде инвестира парите си.


В момента милионера разчита на швейцарските банки , след като преди време изгоря с вложенията си в Кипър. Въпреки финансовите си проблеми, Слави успя да излезе от кризата и тази година има солидни успехи.


Той ще лапне солидна комисиона като продуцент на „България търси талант“, както и от концерта на „Ку-ку бенд“ в зала „Арена Армеец“. Така само за няколко месеца в банковите му сметки ще влязат около 3 милиона лева.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени