ОБРАТ! Иван Ласкин лапна по Никол (ВИДЕО)

2423
05 Октомври 2012, 12:10


Алекс Сърчаджиева вече съжалява, че половинката й влязъл в шоуто

 

Този галантният и щедрият Иван Ласкин ли е? Наистина, човек да не повярва! Груб, циничен и безскрупулен, но пред Никол става мъркащо котенце, което й гука: „Я, дай да те почерпя тука нещо!”.


Ласкин нежно подава суши в устата на Никол

 

Нежностите не спряха до там, а актьорът реши сам да подаде суши на синоптичката в устата, все едно тя е малко дете и не може да се справи сама. Половинката на Алекс Сърчаджиева се опита да ухажва Никол незабележимо от останалите, но се смути и реши да им предложи и на тях от вкусния си деликатес. Разликата в отношението обаче е повече от очевидна.

 

Всички си мислеха, че като влезе Иван ще я сравнява със земята ежедневно, а то какво се оказа…Талантливият бунтар е лапнал по стройната красавица и трудно може да скрие слабостта си, въпреки че преди време се гавреше с нея заради интелектуалния й капацитет. Тази грозна сцена се разигра в друго реалити, но във „ВИП Брадър” нещата се преобърнаха тотално. Водещата Алекс вече съжалява, че е пуснала Иван в шоуто, но какво да се прави – нещата не могат да се върнат назад, освен ако изведнъж не се намери причина той да излезе от Къщата, а това само сценаристите го знаят кога ще се случи.

 

Дотогава, кой знае как може да се развият нещата, но Никол съвсем открито флиртува с Орлин, въпреки че не крие и симпатията си към Иван. Тя така се успокои, че той не се заяжда с нея, че непрекъснато го хвали колко е умен, готин и невероятен мъжага…

 

Ще я видят тази работа зрителите накъде ще избие и кой накрай ще спечели сърцето на префинената дама на Нова телевизия.                                                                              Източник: kliuki.net

                                    
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени