Обрат минути преди финала! Тикат Миглена Ангелова за победител в Брадъра, Ути прецакан

3489
11 Ноември 2016, 09:56


Очаква се устатата водеща Миглена Ангелова да си тръгне като големия победител от звездната къща, дочу HotArena.

В последните седмици стана ясно, че една от най-конфликтните личности в риалити формата има най-много зрителски гласове. Въпреки скандалите, които Миглена предизвика в шоуто, Ангелова се оказа най-харесваният съквартирант в десетия юбилеен сезон на Големия брат.

Абсолютно неочаквано бившата водеща и многодетна майка получава рекорден зрителски вот. Феновете на шоуто имаха възможността да изразят възхищението си от нея по време на последната седмична мисия в предаването. В десетте позволени минути телефонни разговори Миглена получи безброй суперлативи, които разчувстваха коравосърдечната телевизионерка.

"Никога не съм очаквала толкова хора да ме харесват и подкрепят. Това ме съсипва" - през сълзи пророни Ангелова.

Невероятно големият брой последователи на водещата изместиха на втора позиция звездния кулинар Ути Бъчваров. Готвачът също се слави като един от най-харесваните съквартиранти. От старта на предаването Ути спечели сърцата на останалите в къщата с кулинарните си умения и въпреки ограничения бюджет никой не остана гладен.

Доскоро Бъчваров бе сочен като бъдещия голям победител, но през последните дни на шоуто Миглена рязко дръпна напред в класацията. Готвачът успя да свали 20 кила от началото на шоуто със специален хранителен режим и ежедневни тренировки във фитнес залата. Упоритостта на шишкавия кулинар се хареса на голяма част от зрителите, но с шоуто, което Миглена спретна в къщата, успя да бие всички рекорди.

Двамата в момента са главатари на противоположните лагери и напрежението между тях се реже с нож. Бъчваров дори обяви, че няма да продума и думичка на госпожа Искрено и лично до края на формата и след това.

"През цялото време Ути беше доброто ченге, а Миглена лошото. Голямата битка в последния ден от шоуто ще е между тях" - коментират из форумите страстните почитатели на формата. След Ангелова и Бъчваров се нарежда скандалната Емануела. Фолкпевицата е истинска фурия в шоуто и върлите чалга фенове не спират да я подкрепят. За момента обаче почитателите на лекия жанр показват много по-малка активност от агитките на Миглена и Ути.
Часове преди големия финал на "ВИП брадър" зрителите на формата са в трескаво очакване за това кой ще се окичи с лентата на най-любима звезда на България, пише "България днес".

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
DJAMBO
Преди 1 година
-8
ути-пути вън ..миглена е победител, а злобната свиня ути трябва да е на 5 място и то му е много
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:)
Преди 1 година
-6
Ути последния ден се сети, че са "различни и не трябва да се мразят". Глупак, да беше приложил тази теза по-рано, а не в последния ден да ми се прави на Дева Мария. Емануела я правеша на съндър, на Миглена й крещеше все едно е длъжна да го търпи тоя отвратителен човек. Дори и поведението на Емануела да е чалгарско, Ути не е никой, че да я съди и да я нарежда затова. Интелигентните хора не правят така. Не може такъв човек да е Любима звезда на България, какъв обрат какви пет лева? Страшен ЛИЦЕМЕР.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Иво
Преди 1 година
-6
Ути,големия мъжкар,женския вариант на Ирина...особено като издаде напред устните и ги нацупи...ама нищо чудно да спечели,нали с нико са приятели....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Xaxaxaxaxaxa
Преди 1 година
-8
Чета и рева!!! КОГА путьо е бил от най харесваните, вие осъзнавате ли какви малоумни неща пишете??????????? Този е един от НАЙ МРАЗЕНИТЕ от самото начало, и също така един от най големите връзкари вътре!!!!!!! Така,че ако има някаква манипулация тя ще бъде в негова полза,не в ущърб, защото тоя няма НИКАКЪВ шанс да спечели това предаване, ако не го нагласят!!!!! От самото начало зрителите показаха своите фаворити - Еми и Меги, колкото и някой урини,тъпири,злобари и др. да не могат да го понесат!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ути трябва да си тръгне пръв довечера
Преди 1 година
-6
Бъчваров никога не е бил сред фаворитите за победител...поне според наша милост зрителя.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Миглена е истинският победител
Преди 1 година
-9
Миглена, Емануела или Боби! Това са най-достойните и истински хора и участници в това шоу! Единственото сигурно за мен е, че Ути загуби от участието си! За ирина бих споделила следното " по-добре добър човек, който псува шумно отколкото тиха, възпитана твар"...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Миглена
Преди 1 година
-6
Да, ние тикаме Миглена на финал - най-достойния участник, който запази позицията и гледната си точка от началото до края! Не направи нищо, с което да се хареса на някой, дори и когато й беше най-тежко в къщата и беше тотален аутсайдер. Силна и борбена жена, с характер, интелект и мозък! Ути какво да е прецакан, той два дни преди финала взе да се извинява като ощипана мома, яно с цел да се хареса. Всички помним как се държеше с Емануела и как се разкрещя на Миглена, за мисията с кученцето. Последните дни решил да се прави на светец. Хайде днеска вън!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени