Общата на Валери стана малко коте

https://hotarena.net/az-jenata/obshtata-na-valeri-stana-malko-kote HotArena.net
Общата на Валери стана малко коте

Любимата на Валери Божинов–Биляна Общата, си намери ново хоби. Сръбската екс футболна съпруга влезе в образа на малко коте и се пусна така в социалните мрежи, видя HotArena.


Брюнетката реши да припомни една от хитовите прояви на футболиста от началото на миналата година. Интересното е, че този път обаче използва приложение в Инстаграм, за да се докара в този вид.



Не е ясно, дали сръбкинята е наясно по повод лафовете на гаджето си, както и че ги е отправял към други момичета. Или просто му прави намеци, тъй като явно скучае в Китай.



Доскоро се твърдеше, че Биляна била много щастлива, че половинката й е в Китай, но явно вече започва да се отегчава. И се чуди как да си запълва времето, докато Валери го няма.

7 Коментара

Николета Общата

преди 6 години

Общата на Валери е само Николета. То не бяха плешивци, футболисти, ванковци, глави, полети на поръчка при обвързани мъже, голи снимки и прочие. Статията е нападателна, злобна, поръчкова и лъха на злъч, породена у изоставена жена – коя ли???

Коментирай

:D :D :D :D :D :D.

преди 6 години

Да не мислиш, че тая е била девствена :D :D :D. И нея що футболисти са я размятали. Друг е въпросът, че подобни лиготии като на снимката не отиват на 40 годишна магарица, ама то акъл и цикъл не дойдат ли на време хич не ги чакай.

Коментирай

ех..

преди 6 години

И на Биляна прякора е Общата, така че споко. Леля Биба е свикнала

Коментирай

Бляк

преди 6 години

Щот на клозета много й отиват сигурно, пълна отврат .... Тоя снапчат отива само на деца, а не на жени и е време тези магарици да го разберат.

Коментирай

MilenA

преди 6 години

И какво се получава сега,според глупостите ви,и елементарните ви статии, Общата,която май само вие наричате така,стана Официалната, а Непрежалимата,стана общата таратайка...не ви бива да пишете,за това трябва и акъл,не само да познаваш буквите

Коментирай

ivo

преди 6 години

Какъв жолък опит да изглежда по-млада. Горката лелка, не и се получава. Освен че е стара е и адски грозна. То не че бившите на Валерката са големи красавици. Този ебати лошия вкус за жени има. Но с тази удари дъното.

Коментирай

Stela

преди 6 години

Абе, (селско, тип николета) как всички други разбраха,че има ирония в поста на жената, само вие-НЕ. Как всички го рсзбраха като шега и като тънка ирония. Една жена е решила да напомни на половинката си, че се е излагал яко. Всичко до тук забавно. Вие обаче освен прости, сте и елементарни.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.