Общинарка стана хит в нета! Кърши снага върху бюрото си (Вижте я)

2011
07 Февруари 2015, 17:29


Общинският съветник Злата Сотирова от БСП в Благоевград изби рибата с фотос, на който се вижда, че се е покачила върху бюрото си в офиса и танцува все едно е в чалготека, видя HotArena!

 

Поведението й предизвика множество коментари. Няколко поредни дни кадърът е сред най-обсъжданите теми в Благоевград, пише в."Вяра", цитира blitz.bg.

 

Злата e популярна в града си като „огън жената”.

 

„А пък само ако я видите как танцува, когато е с приятели на някой купон или служебна сбирка. Събира очите на всички ни, най-вече на мъжете, надпреварват се да я канят да танцува с тях и не спират да я ухажват”, казва дългогодишната приятелка на Сотирова – Деница Будева.

 

Вергиния Алексиева пък разкрива, че вниманието към Злата винаги е било голямо години наред.

 

„Трудно е да си жена, когато в компанията присъства Злати. Тя обира овациите навсякъде, мъжете като че ли онемяват, като я видят, всички останали жени остават на заден план”, добави още дружката й.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Болни ли сте?!
преди 3 години
-1
Канят я защото изглежда като евтин миндил и мислят, че лесно ще й го сложат. Селянка със селянка проста, вместо да работи, за което и се плаща, ще се качва с евтините си цървули по бюрото! Що за простотия?! Срам ме е от такива хора - това просто минава нормалните граници на поведение на работното място!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ico
преди 3 години
-1
Подкрепям казаното с две ръце,два крака и каквото още там си изберете.Имам чувството че това нашето общество тотално е изпростяло,загубило чувство за мярка,за красота в живота и за каквито и да е морални ценности.Злати била огън жена,Злати е абсолютния боклук в общината,а най-лошото е че такива боклуци се размножават като хлебарките.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени