Обстрелват фенове на Лили Иванова с яйца

2683
18 Ноември 2017, 11:06


Живущи в квартал Лозенец вдигнали ръце от 30-на фенове чакащи своята любимка Лили Иванова пред известен столичен салон, намиращ се в кооперацията.

След като 3 години семействата от блока правели подписки заради непрестанния шум, който вдигали екзаутираните фенове, най-накрая решили да вземат собственоръчно мерки спрямо агитката. 
 
Цели кори с яйца летяли от живущите на метри от Примата, докато настойчивите почитатели чакали своята любимка пред фризьорския салон. 
 
За тяхно съжалението Примата всеки път ги пренебрегвала, но те не де отказвали и настойчиво искали просто да получат снимка и автограф от своята любимка. 
 
Свидетели на грозната свада били журналиста от БНР Румен Стойчков, който неотдавна издаде книга, включваща срещите си с Лили Иванова и олимпийската шампионка Мария Гроздева, която излизала от студиото за красота. 
 
Самата Лили Иванова отказала да вземе подарък-книга с думите “Моля те, не ме занимавай с глупости”, като с това нагрубила пенсиониралия се журналист. 
 
“Какви снимки искате? Аз за 10 години имам само една снимка”, която редовно усмирявала “ловците на автографи”.

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
petq
Преди 1 година
0
durta kurva
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сани В.
Преди 1 година
0
Госпожо Иванова,добре правите,че не се снимате и сега и преди-има хора със слаби сърца..............Моите уважения,ама всичко в граници ,с мярка и време!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени