Очевидци: Нещо страшно е, Слави движи из София като подземен бос! Защо увеличил охраната си?

4130
23 Август 2015, 14:00


Шоуменът Слави Трифонов е увеличил охраната си и вече се придвижва из софийските улици, охраняван от шестима главорези, узна HotArena.

 

Дългия стана по-охраняван от президента и очевидци, сблъскали се с кортежа му, направо не могат да повярват.

 

„Нещо страшно е! Движи се из София като подземен бос. Дори Маргина няма такава охрана. За какъв се мисли този?”, потресени са столичани, пише Уикенд.

 

Всеки месец Дългия плащал по 30 000 лв. на въоръжени дебеловрати охранители, за да го пазят. Гардовете охранявали Слави в студиото му, в заведенията, в които ходи и по време на редките му пътувания в провинцията.

 

Многократно са засичали водещия на най-гледаното вечерното шоу у нас придружаван от черен джип, натъпкан с бодигардове, които го следват с още една кола.

 

Охранителите неизменно са до Слави и не допускат никой да се приближи до известния им шеф. Според запознати причината Дългия да удвои телохранителите си била далеч по-сериозна от обикновено перчене. Слави предприел мерките за сигурност, тъй като се страхувал за живота си. Дългия пазел в тайна къде ходи и с кого се среща и дори пред най-близките си подчинени избягвал да споделя разписанието си.

 

И докато днес Трифонов имал пари да плаща на шестима бодигардове и е изпитал на собствен гръб тъмната страна на славата, преди да стане популярен и богат, шоуменът от Учиндол знаел и 2, и 200.

 

Дългия бил толкова зле финансово, че често живеел на аванта и дори крадял от съквартирантите си в Музикалната академия. Докато бил студент, Слави живеел на квартира с приятели на пъпа на столицата. Тъй като пребивавал нелегално от собствениците на жилището, Трифонов се ослушвал и не плащал наем. Всяка вечер се прибирал вместо през входната врата през прозореца на първия етаж на квартирата и си лягал на сгъваемо походно легло.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
365
преди 2 години
-2
нещастници престанете да плюете по човека
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
МЕК СЛАВУНДЕР
преди 2 години
0
МИ, ЕКСПЛОАТИРА РОБИТЕ СИ, ПЛАЩА ИМ ТРОХИ, А С МИЛИОНЧЕТАТА СЕ ПРАВИ НА ПРЕЗИДЕНТ С ПРЕЗИДЕНТСКА ОХРАНА! НО ПРИ ТАЯ БЕЗРАБОТИЦА И НЯКОЛКОТО ХИЛКИ, КОИТО ИМ ДАВА СА НЕЩО ПРЕД ДРУГИТЕ МИЗЕРНИ ЗАПЛАТИ!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени