Очевидци: Тачо и новата му Дани Димитрова си разменят ласки в Банско! (Откога е връзката им?)

3699
07 Януари 2015, 11:58


Читателски сигнал

 

 

Въпреки че Тачо отрече категорично слуховете за връзката си с подгласничката на Мис България 2014 - Дани Димитрова, двамата демонстрираха любовта си в Банско, твърди читател на HotArena.net. 

 

Влюбените бяха засечени в ултра скъп ресторант на Нова година, където не се посвениха да разменят ласки, и то пред погледите на десетки клиенти на заведението.

 

Компания на прелюбодейците правеше и Иво Аръков, който е новият най-добър приятел на Тачо след Вип Брадър. 

 

Иво не пропускаше да увековечи всяка една целувка на 19-годишната манекенка и неверният съпруг, със снимка. По-късно в празничната вечер компанията се премести в друго актуално заведение в курорта, където прекараха до светлата част на денонощието.

 

Странно е колко бързо се разви връзката между тях, като само допреди месец Жени и съпруга й правеха всичко възможно да възстановят връзката си. Новата любов на Манов не работи във “Визаж”, но пък се изяви на конкурса продуциран от агенцията на Жени.

 

Възможно ли е двамата да са имали връзка под носа й, а тя да не се е усетила, питат се интернет потребителите. И дали конкурсът за най-красива българка не е станал причина Дани и Тачо да се срещнат. Това ще е още по-голям удар за Калканджиева - все едно тя ги е събрала.

 

Тачо отново изглежда щастлив и този път причината не е алкохола, а тръпката на новата любов.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Maryland
преди 2 години
0
This article aciheved exactly what I wanted it to achieve.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени