Очевидец: Фики спи с която му падне, всяка вечер е с различна! + коя певица ги направи баджанаци с баща му

3231
18 Декември 2016, 16:00


В куриозна ситуация е попаднал Фики Стораро съвсем наскоро, научи HotArena. Момиче позвънило на младия певец, а той дори не се сетил кое е. Оказало се, че са спали заедно само преди няколко седмици, но изпълнителят нямал никакъв спомен от креватното им забавление.

„Фики въобще не си спомня с коя си ляга. Всяка вечер е с различна”, твърдят хора от обкръжението му. Младият Стораро редовно получавал снимки и обаждания от момичета, с които е прекарал по една нощ, но много често не помнел нито имената им, нито къде ги е срещнал, нито дори лицата им. Веднъж дори го щракнали с едно от тези момичета и го показали по телевизията като новото гадже на певеца. Когато видял фотоса, той даже не се сетил, че някога в живота си е виждал това момиче.

„Той е на 21 години и има много фенки. Естествено е, когато е заобиколен от толкова жени и няма сериозна връзка, да не помни всички, с които си ляга”, смятат колеги на Фикрет, които не крият, че му завиждат за възможността да се възползва максимално от положението си на звезда.

Певецът не подбирал много с коя си ляга. Стига да го хване в настроение, почти всяка фенка можела да се наслади на ласките му, твърдят негови близки. Именно на това негово голямо сърце се дължал и огромният му списък с креватни завоевания, в който фигурират дори звезди като Преслава, Галена и Анн Джи. Сред тях най-дълго на ласките му се радвала кака му Преслава, с която имали отношения в края на миналата година. Говори се, че и до днес двамата си общували под завивките от време на време, но дори и не помисляли за сериозна връзка.

Иначе в гилдията е публична тайна, че Фики е имал сексуални отношения с Галена, Деси Слава и Анн Джи. Говори се, че той даже е баджанак с баща си Тони Стораро - и двамата преспали със Софи Маринова.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hbj
Преди 1 година
0
na sapun
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ха ха
Преди 1 година
0
Нали щеше уж да се жени с Преслава?Май сами си противоречите и всеки ден различни глупости пишете
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени