Официално от пиарите на Алисия: Тя просто е номер 1, а колежките й сипят злоба и завист!

https://hotarena.net/laifstail/oficialno-ot-piarite-na-alisiia-tia-prosto-e-nomer-1-a-kolejkite-i-sipiat-zloba-i-zavist HotArena.net
Официално от пиарите на Алисия: Тя просто е номер 1, а колежките й сипят злоба и завист!

Най-накрая излезе и официалната позиция на Алисия, или по-скоро на пиарите й, след разразилия се чутовен скандал в Ара Мюзик.

 

Очаквано, според тях всичко е плод на нечия злоба и завист и няма и капка истина в обвиненията на изпълнителите, видя HotArena.

 

„Колежките й са започнали да търсят „под вола теле“, само и само да оправдаят клюките, че освен нея, в компанията на Виктор Касъмов няма други хитови артисти“, пише сп. „Блясък“, което е близо до Алисия.

 

Както знаем, тезата, развита там, може да се приеме за официалната позиция на певицата.

 

Пак според списанието хора от Ара Мюзик заявили, че Алисия е единствената, която се котира сред топ имената в каталога на Касъмов. Именно успехите й станали причина за злобата и завистта от страна на колежки, а не по-специалното отношение на продуцента към нея.

 

Интересно кои са тези хора от Ара, които открито заявяват, че компанията им се крепи на една-единствена Алисия и никой друг във фирмата не струва. Доста „уважително“ мнение имат за работодателя си…

 

В крайна сметка излиза, че Джина Стоева, Ивена, а вече и Емануела, вкупом са се съюзили срещу колежката си или по някакво чисто съвпадение са на едно и също мнение.

 

Първите две открито заявиха, че Алисия се ползва с недопустими привилегии за сметка на останалите изпълнители. Затова и двете напуснаха Ара.

 

Емануела също се оплака.

 

Дали е съвпадение? И не е ли вярна поговорката, че когато всички наоколо ти се струват луди, най-вероятно ти си лудият…

28 Коментара

ради

преди 8 години

АЛИСИЯ Е №1.ТОВА Е ИСТИНАТА А ОСТАНАЛИТЕ НЕКА ЗЛОБЕЯТ

Коментирай

SAM

преди 8 години

Pylen bokluk e taq,da se grumne. Ne struva.Stiga ste ni zaminavali s grozniya i face. ta dori ne moje i da PEE!

Коментирай

как?

преди 8 години

"Както знаем, тезата, развита там, може да се приеме за официалната позиция на певицата." От къде ги знаете тези неща?? :D "Както знаем" - опитвате се да всеете идеята, че това е вярно и всички "знаят това".... Големи сте смешници!!!! Всеки ден, както ние знаем, се опитвате да очерните Алисия. Само не разбирам защо толкова злоба към нея?

Коментирай

kokona

преди 8 години

A za zlobata na balgarina,znaqt vsichki po sveta...... Za tova,che ne tarpim nikoi da e po-napred ot nas.....QSNO! Z a tova,che slagame prat v kolelata na vsqka po-sharena i krasiva karuca.i tova go znaem! Ama vaprosa e ......Z A S H T O O O OOO!!!! Eiiiiiiiii,balgarinoooooooo,pomagai na blijnite si,uvajavai usiliqta i uspehite im,togava i samiqt ti,shte janesh usoehi......... Ne viziram vaprosnata Alisisiq.........prosto konstatiram,poredniqt sluchai na "PREPANI KOBILA"!!!! P.S Izvinete za latinskite bukvi,i poluchilata se smehoriq........no zasega,taka.....

Коментирай

ahaa

преди 8 години

Znachi pozciata na Alisia e v Bliasak a tazi na Nikoleta tuk pri vas .......kaje te sega kato vi slojim edna do druga dvete medii koi kogo obijda....koi slaga razni epiteti i koi zavijda???

Коментирай

Щ

преди 8 години

Ако приемем, че истината е такава, то как тогава би трябвало да я кажат, за да не изглежда, че са в съюз срещу Алисия? Какъв е начина? Няма. Както и да кажеш истината, все ще те обявят за луд, завистлив и че имаш нещо лично против нея. Ако нищо не кажеш - просто нещата си продължават в същия дух. Е значи просто единственият възможен път, който им дават, е да си траят и мълчат безропотно или да си тръгнат отново мълчаливо, без да обяснят причините. Явно ако не си Алисия, нямаш право на глас и мнение.

Коментирай

11

преди 8 години

като цяло и симпатизирам в двубоя с николета, обаче на сериона жена и майка не и отива да позира с нацупени устни пред огледалото за поредното селфи, както е на снимките по-горе. Незряло е и крещи за внимание

Коментирай

eli

преди 8 години

taka si e ALISIQ e nomer 1

Коментирай

мнение на фен

преди 8 години

И да я наричате йосма - номер 1 е не само във фирмата, а в целия жанр. И да я наричате баба - в разцвета на живота си е. дето я изкарахте курва платена и не знам си какво - мъжете с които е била досега я уважават. Колкото до това дали има съюз - може би има. Доколкото знам между Емануела и Алисия имаше и личен конфликт, което би могло също да е в основата на изказванията на Еманиела въпреки че го прикрива. И колкото до това, че нямали друг изход, че щом говорели едва ли не са съюз срещу Алисия - ами там където не си оценяван, където си пренебрегван просто напускаш и си търсиш друго мястО под слънцето. Това не е трудов договор, в шоубизнеса и раЗлично. Да си артист значи да си един продукт - глас, визия, да те харесват, да печелиш за себе си и за продуцента и т.н. Явно джина стоева има талант, безпорно но може би и липсва нещо за да е успешен продукт. Разберете -това е бизнес, машина за пари!!! Бизнес и за двете страни -артист и продуцент. Ако ти е толкова на сърце да показваш таланта си, ако не те интересуват парите, имаш си идеология - на улицата има място за млади и талантливи артисти. Даже в чужбина получават доста добри доходи!

Коментирай

Хахахах

преди 8 години

май не си чела статиите, които се пишат за Николета в Курволясък, на Курволисия списанийцето??

Коментирай

hens

преди 8 години

Лайнясък изобщо не си го купувам. Още от преди години откакто започнаха да я възхваляват тая дърта, наоперирана пача разбрах кой задкулисно дирижира нещата. То бива бива мани за величие, ама това нейното граничи с лудост. Как не може да се погледне отстрани и да види как хората масово започнаха да и се подиграват. № 1 е ама само в кревата на Касъмов. Извън него абсолютно бездарна, противна и антипатична персона.

Коментирай

!

преди 8 години

Абе вие хотлайна защо не оставите Алисия намира, пак ли го закъсахте от към статии и коментари???? Защо само тук се пише за тази "война" в АРА?????И тези тричките дето щяха да напускат, напуснаха ли????? И трите нямат един хит от години, да не говорим че въпросната Джена решила предпенсионно звезда да става, онази Ивена пък изобщо песни има ли или само се води певица и точи име покрай АРА, Емануела си е била винаги в конфликт с Алисия така че нейното си е чисто на лична основа. Алисия е прекрасен човек, хората я харесват, слушат песните и, гледат клиповете и, и чупи рекордите по посещаемост в клубовете когато има участие. И много ви е рядко лайното да се занимавате с Алисия!

Коментирай

ahaa

преди 8 години

Ti si porednoto dokazatelstvo che kakavto e idola takiva I fenovete. ....

Коментирай

Хахахах

преди 8 години

И имаш предвид? Пиша по-грамотно от теб, казвам истини, от кое по-точно трябваше да се обидя? А не съм фенка на Лозанова, но това изкуствено същество, Курволисия, ми е в пъти по-противно.

Коментирай

мммм дааа

преди 8 години

Аз също спрях да го купувам и да посещавам, некадърно направеното им сайтче. А колкото до това, че е №1 в кревата на Касъмов... и това не е сигурно. Доста мъже избягаха от нея, въпрос на време е и на Касъмов да му писне да чука тази вмирисана бабка. Все по-често чувам от запознати, че доста неприятно мирише, не знам на какво се дължи...

Коментирай

Ей

преди 8 години

Пиши грамотно, бе! Как един коментар от фенче болно на Алисия не е написан грамотно???

Коментирай

до Ей

преди 8 години

Коментара на " ! " е БЕЗ правописни грешки. Май ти имаш проблеми с правописа, и затова не различаваш правилно написаните думи! Аман неграмотните хора като теб, пфуууу....

Коментирай

до мммм дааа

преди 8 години

Доста мъже са избягали не от Алисия, нещо си в грешка! Мъжете постоянно бягат и зарязват бившата на Божинов, Лозанова, той също избяга от нея, както преди това са направили и други, като примерно Ники Михайлов и мнооого други. И да не пропусна мъжете с които Алисия е била са в прекрасни отношения с нея, уважават я като жена и приятел , а онази другата дори мъжете сипят обиди и я подиграват, така че първо се информирай кой и кого ;).

Коментирай

<<<

преди 8 години

Хот Лайнена какво сте прочели тук или там и как сте го интерпретирали през вашата призма виждане и желание си е ЛИЧНО ваш проблем. Да, Касъмов е този , чиято е фирмата и той може да каже най-добре, коя е най-вървежната певица в неговата фирма, той най-добре знае постъпленията приходи във фирмата от нея... и коя е №1 казват феновете и. така ,ч е на него всеки може да се довери , не на вашите некадърно скалъпени съчинения. И каквото и да си драскате тук и гъза си да изядете безсолен- просто не лепнете и никой не ви взема просташкия сайт на сериозно. Тя е красива, млада, успешна! И може да има мнооого мъже и спонсори за разлика от вас. Това ви разяжда , не друго. ЗАВИСТ И ЗЛОБА!

Коментирай

хохо

преди 8 години

Кой ви има за живи тъпунгерчета с просташките драскания тук. Точно вие сте били в кревата на Алисия и знаете с кой спала, с кой какво приказвала, с кой еди какво си правила. Хайде, скрийте се някъде, че не сте смешни , а жалки! Едно и също драскате под всеки пост на Алисия и не се усещате. Тъпунгери!

Коментирай

до ей

преди 8 години

Те, всички грамотни все на " БЕ" говорят!!! От кой краварник си излязла , лелке? Хайде отивай да доиш кравите, че вмириса и без това вмирисания сайт Хот Лайнена . Тук само миризливки и некадърници са се събрали. Кадърните журналисти се знаят кои са и къде са!

Коментирай

auuu

преди 8 години

auuuu kakva e hubusbica asq.naostrila maimusnikte djuki.darta prostitutka.

Коментирай

Д.ПЕЕВСКИ

преди 8 години

ЕЙ ТРАБАНТА УМОРА НЕМА КАРАДЖОВСКА МАНГАЛКА

Коментирай

do auuu

преди 8 години

А тоя твой коментар на маймунски език ли е? А...???

Коментирай

Didi

преди 8 години

KURVa

Коментирай

до " Didi"

преди 8 години

- си ти и то проста и злобна –ЗЛА! Нещастница при това!

Коментирай

преди 8 години

Asq e grozna i tupa KURVA!!!

Коментирай

Ахххахахаххахаах малоумник такъв!

преди 8 години

Така ли???? Пише се "на мира", а не "намира" , драги ми умнико! "Няма правописни грешки" ама друг път;))))))) Да, за неграмотен катил като теб може би няма! Смешник!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.