Официално! Петко и Яна се женят (Вижте кога ще е сватбата)

4803
12 Август 2013, 10:26


 

Новата светска двойка Яна Акимова и Петко Димитров съвсем скоро ще се окажат пред олтара. HotArena.net дочу, че звездната двойка ще се венчае през октомври.


Най-желания ерген в София по всяка вероятност до края на годината вече няма да е свободен. Въпреки че е само от няколко месеца с Яна, Петко е щастлив и е убеден, че тя е жената на живота му.

 

Говори се, че двамата се сгодили още преди два месеца на морето. За венчавката настоявала най-много Яна, а Петко склонил бързо.

 

Предполага се, че събитието ще бъде между 5 и 15, като датата още се уточнява. Сватбата по всяка вероятност ще е в Правец, а купонът по-късно ще е в заведението на плейбоя.

 

Освен с ум и чар, Яна спечелила Петко и с уменията си в спалнята. Тя била истинска фурия в леглото и го карала да се чувства като най-големия мъжкар.

 

Ето защо не му трябвало много време, за да реши, че иска да е с нея цял живот. Тя пък от своя страна приела без колебание предложението му, към което сама го подтикнала, убедена, че няма да намери по-подходящ мъж.

 

Според познати на Яна, тя бързо осъзнала, че Петко не може да е верен само на една жена. Още в началото на връзката им той започнал да й кръшка.


Тогава танцьорката се взела в ръце и като умна жена решила да заложи не на скандалите и грозните сцени, а на отношенията им в спалнята. Само така била убедена, че той няма да има сили за други жени.

 

И наистина Петко се преобразил напълно! Сега той изобщо не поглежда други момичета, напук на слуховете, че вършее сред мацките по морето, пишат от „Всеки ден“.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фифи
преди 4 години
0
Такива подробности кой ви ги каза?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени