Огромна драма в Пайнер! Галин и Джордан се бият за богат турчин (Екшън подробности)

2764
24 Септември 2016, 16:00


Слуховете за по-различните сексуални предпочитания на чалга тигрите - Джордан и Галин, отдавна обикалят публичното пространство и галят езиците и ушите на клюкарите.

Двамата изпълнители твърдо са застанали на позицията „хетеро“ и нищо, дори и железни компромати не могат да ги накарат да си признаят истината. Разбира се, веки избира своето поведени и начин на живот.

Читател на HotArena ни изпрати сигнал, в който доста забавно е описал война, която е избухнала между двамата изпълнители за вниманието на богат турчин. Ние не се ангажираме с истинността на тези твърдения и публикуваме писмото без редакторка намеса.

„Джордан и Галин се борят се сърцето и портфейла на богат турски чичко-паричко. Тъй като са конкуренция в Пайнер и искат да пускат все по-хубави песни и клипове, за които трябват средства. Двамата певци не се обичат изобщо и затова са вложили всички сили да омагьосат богатия турчин, които има апартаменти в София и Варна и си пада по мъже“.

Преди време се заговори, че Галин си е хванал богат спонсор, занимаващ се с производството на мебели. И до ден днешен, нито певецът, нито бизнесменът са отрекли или потвърдили това. За Джордан също се носят слухове, че си пада по мъже.

За да докажат обратното, двамата певци се накъсват да се снимат с различни мадами и да публикуват снимки в социалните мрежи. Странно е кого лъжат и пред кого се доказват.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
СМЯЯЯХ
Преди 1 година
-4
Съмнявам се, че някой ще седне да ви праща "компромати" за когото и да било. Всичките ви "анонимни сигнали" са измислици на болните ви мозъци, за да можете да избягате от отговорност. И както винаги, така и в този случай, адекватни доказателства за написаното няма. Ех, да съм на мястото на известните личности, за които сте писали гадости, бих ви спукала от съд.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени