Огромна трагедия сполетя Наско Месечков и жена му, загубиха бебето!

4409
03 Декември 2016, 11:46


Танцьорът Атанас Месечков и съпругата му Кремена са изгубили бебето, което очакваха с огромно вълнение, научи HotArena. Двамата вдигнаха сватба, за да узаконят връзката си преди детето им да се появи на бял свят. Зза нещастие, малко след това жената на Наско e пометнала.

Според запознати младоженците били съкрушени от преживяното и решили да изчакат малко, преди да подновят опитите за бебе. Лекарите ги посъветвали, че трябва да минат поне 6 месеца, за да може следващата бременност на Кремена да бъде безпроблемна.Хора от обкръжението на младоженците издават, че загубата най-тежко приемал Наско, който открай време мечтаеше да стане баща и с голямо нетърпение очакваше жена му да го дари с наследник.

Танцьорът дори бил измислил име за нероденото си дете, но съдбата му изиграла номер, защото Кремена не успяла да задържи плода. Въпреки огромната болка обаче, Месечков не губел надежда, че скоро съпругата му отново ще зачене и този път бременността й ще премине безпроблемно. „След 6 месеца ще подновим опитите. Много се надявам да се получи. Повече от всичко искам да стана баща”, обяснявал Наско пред приятели.
Той бил убеден, че Кремена е любовта на живота му и заедно ще преборят всички трудности.

Според запознати хубавицата била толкова влюбена в него, че  нямала нищо против многобройните му гей връзки. „Да, запозната съм с миналото му, но то не ме интересува. За мен са важни настоящето и общото ни бъдеще.”, сподели Кремена в предаването на Гала „На кафе”.

Съпругата на Месечков вече има две деца от предишния си брак, но с Наско мечтаят за поне още две. „Скоро и това ще се случи”, казва танцьорът, който е убеден, че Кремена ще бъде майката на наследниците му.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени