Охаа! И Андреа се хвърли без дрехи върху спалнята! (Гледката е гореща, виж я в ГАЛЕРИЯ)

https://hotarena.net/laifstail/ohaa-i-andrea-se-hvarli-bez-drehi-varhu-spalniata HotArena.net
Охаа! И Андреа се хвърли без дрехи върху спалнята! (Гледката е гореща, виж я в ГАЛЕРИЯ)

Бели чаршафи, тъмнозлатист тен, пепеливо руса коса... и тяло без дрехи... Какво му трябва повече на Instagram?

 

Това представлява визуалната характеристика от последната снимка на Андреа в мрежата, видя HotArena.

 

В горещините никой не търпи парцали по себе си и безспорно най-сладко се спи чисто гол. На секси певицата и завивките й пречат и тя се е метнала направо върху тях. Според феновете й е грехота да се завие, точно когато фотоапаратът снима...

 

Почитатели от цял свят коментираха въпросния кадър и преобладаващото мнение за гледката е,  че е перфектна.

 

Разбира се срещат критики тук-таме от моралисти, които отразяват, че тези пози без дрехи са по-подходящи за една друга индустрия.

 

Колкото до провокацията, Андреа показа в мрежата, че е изгледала интервюто на Орхан Мурад, в който той защитава дъщеря си Сузанита, която взриви обществото със скандална песен и видеоклип.

 

Русокоската го поздрави за думите му - че в България единствено със скандал и провокация творчеството на един артист може да се сдобие с популярност. Самата Андреа вече е минала по този път и поддържаше доста УАУ имидж през годините, който продължава и до днес и който е очевидно, че носи желаните резултати и успех.

19 Коментара

и един мармот...

преди 6 години

Значи, ако се изправи таз рисунка, ще излезе около 2,20 м :))) аре по-полека с изтъняването и разтягането, че се оляхте, бе моми!!

Коментирай

кико

преди 6 години

тази не прилича на 70 килограмова жена каквато е тя подута като балон и булдог в лице

Коментирай

ау

преди 6 години

какво тънко кръстче , ще се счупи, да хапва повечко

Коментирай

Баба Дуда

преди 6 години

Аз като викам на дядото, че ако ме снима може да изглеждам фиданка, той само псува. Ето, Андреечето 80 килограмов бидон, пък как хубаво са я нагласили.

Коментирай

аз

преди 6 години

Те и Пеньо и Пацо от Биг Брадъ станаха известни със скандали - скандална простотия, както и тризначките.. Атанаска или каква беше там... Т.е. поуката е дайте да се излагаме до дупка и на макс, защото непременно трябва да сме в шоу-бизнеса и да драпаме да се задържим някак там, пък ако ще и да трябва на панаирни мечки да се правим и всичко да си покажем. Жалко! Заради такова мислене сме където сме. Хора като тази, които държат да са известни на всяка цена, без значение че нямат послание към хората, нямат какво да кажат, но пък същевременно нямат никакви скрупули да развращават и покваряват обществото излагайки се. Нямам думи!

Коментирай

Хахаха

преди 6 години

Ще й се на Андрейка да изглежда така, ама уви! Виждали сме я какъв е тюлен на живо, защо се напъва да лъже хората?

Коментирай

Жалка е

преди 6 години

Моля Ви, обърнете внимание на ръката й над чаршада между лакътя и китката - от фотошопа изглежда гигантска като мъжка, да не говорим, че си е накъдрила бедрото....хахаха горката.... Добре бе, защо по дяволите, след като всички я видяхме на мачовете на Кубрат колко е дебела и с двойна гуша ( на интервюто, което даваше), се опитва да втълпи, че е едва ли не с тяло на топ модел. ЖАЛКА СИ! Много при тива и не разбираш, че ставаш за смях пред цяла България.

Коментирай

Cartoon

преди 6 години

То лицето не е нейното, какво остава за тялото. Това не е фотошоп, ами жива анимация.

Коментирай

Лина

преди 6 години

Тази е една мома Атина Иванова, мисля се казва. Често я виждам из Фейсбук

Коментирай

Stela

преди 6 години

Абе тези жени дали се сещат,че ходят по кръчми,дискотеки и тн. Хората ги виждат и знаят как изглеждат.Каква е тази безумна мода (в БГ. Която е тоолкова малка) да се правят по 1.90см. с крака 1.50 см. при положение,че сте 1.60 от пръстите на краката та чаааааак до последния стърчащ косъм от фалшивата коса.Ееей...бъдете малко по себе си.То ми е ясно,че се имате за ”звезди” и си бутвате тук там снимките,но бъдете все пак себе си...Нелепо е да си дребна а да се.изкарваш 1.90см.За кого?Ти се знаеш,хората те знаят,най-много да ти се смее една камара народ.Бъдете естествени......сега това се харесва.Само,че.акъл нямате за 2-е стотинки мис слаба и висока само в часовете от 01:00 до 07:30.Смешниииии,смешни

Коментирай

Мона

преди 6 години

И още по-странни са драскачите, като в този сайт, които също знаят на какво приличат тези които възхваляват, но за стотина лева са готови да им оближат и задниците и да ги изкарат най-красиви в света. Жалки "журналисти", жалки "випове" с по 5 лева в джоба, менте моделки, рекламиращи ментета, плейпатки и чалгарки правещи се на богати с чужди пари и коли дадени им докато се гаврят по хотелите с тях мутрите и охраните им... И на всичкото отгоре тези изтривалки имат нахалството да кажат, че хората им завиждат :D :D :D

Коментирай

99

преди 6 години

Такъв брутално некадърен фотошоп може да накълца само някой пъпчив тийнейджър. Ама то и тая на снимката не е Андреа, а някаква друга мома. .. Абе, манията на някои да изглеждат такива, каквито не са, отново се е сблъскала челно с вашия "професионализъм"

Коментирай

?

преди 6 години

Искам да попитам, някой замислял ли се е защо е подута Андреа в лице ? Едва ли е от тъпчене . Това се случва след употреба на хормонални препарати. А за какво са и ? Но вие тук сте елементарни пъпчиви тийнове и не знаете за тези неща

Коментирай

0-0

преди 6 години

Е хубаво де, ако е така, излиза и казва: хора, искам да имам дете и затова пия хормонални препарати, или обратното - не излиза и нищо не казва, прави пауза в работата и в изявите, докато трае това. А не навира непрестанно фотошопирани снимки, където прилича на трагикомичен аниме-герой, нищо общо с това, което е в действителност. Ей затова дразни хората и постига обратния резултат, който цели. Простичко е.

Коментирай

Елена

преди 6 години

Аз не разбирам, какъв и е проблема да си признае, че е напълняла? Всички сме хора, в един момент слаби, в друг закръглени, голям праз.Който я харесва ще я харесва всякак. Толкова е смешна и жалка и така се излага с тези обработки. Вижте световните звезди - Бионсе винаги си е била по-закръглена, Риана в последните си изяви е видимо наедряла, но не им пука и хората не са спряли да ги харесват. Ама тук го има селският елемент "Какво ще кажат хората", я по-добре да ги лъжа и да се изтънявам.

Коментирай

?

преди 6 години

А защо трябва да навлиза в подробности от личния си живот ? Фотошопира се , защото това е търсенето, следоватдл к предлагането на пазара. Тя е артист. Никой не я иска дебела провиснала и подута. Всички тези фенове до голяма степен са подражатели на визията и.

Коментирай

PFFFFFFFFFFFFFFFFFF

преди 6 години

По твоята "страхотна логика" Адел или Бионсе не са артисти. Или не са чували за фотошопа :D :D :D В цял свят големите, истински звезди при всеки повод изтъкват, че са като всички хора и имат същите недостатъци като тях, било бръчки, било целулит и т.н. Само тук сред селските пръчки върлува манията да се представят за идеални, неотразими, неповторими.

Коментирай

ha!

преди 6 години

някой се е гаврил с тия 2 снимки...

Коментирай

уау

преди 6 години

Ти да видиш! Андреа била артист... Ти значението на думата АРТИСТ изобщо схващаш ли го? За да си артист, са необходими 2 основни и задължителни условия: 1. Господ да ти е дал ТАЛАНТ в съответната област, и - 2. Да НЕ ЛЪЖЕШ публиката си. При въпросната Андреа и двете липсват. Тя си е най-обикновена чалгарка. Толкоз.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.