Окепазиха Жана Бергендорф в Лондон

https://hotarena.net/az-jenata/okepaziha-jana-bergendorf-v-london HotArena.net
Окепазиха Жана Бергендорф в Лондон
Жана Бергендорф отиде в Лондон и се сбогува с червеното в косата, видя HotArena.




Рязката промяна обаче не била желана от певицата, а грешка на британския фризьор. \"Ех, този Лондон как ми влияе. Чак ми объркаха цвета на косата!\", гневи се Жана в профила си във Фейсбук, пише \"България днес\".




Коментарите под снимката на участничката в X-Factor определено не са одобрителни спрямо промяната. Според феновете на звездата, тъмно кестенявото я прави прекалено обикновена. С предишния си ярко червен цвят, Жана нямаше как да остане незабелязана. 




Трансформацията на Бергендорф е пълна, защото през лятото видимо е свалила няколко килограма. Певицата била толкова бясна заради нескопосания фризьор, че дори искала да си дойде в България, за да си възвърне стария цвят, който стана нейна запазена марка.

5 Коментара

Добре

преди 8 години

Жана, много по-добре изглеждаш сега!!! И определено си знаела за резултата, който ще се получи, това червено не се покрива лесно!!! Остани си така, отива ти, червено те правеше пошла, изглеждаше птврътително. Сега определено мога да изгледам твой клип, без да сменя канала на телевизора.

Коментирай

катерина кокс

преди 8 години

Изглежда така,сякаш всеки момент,ще ти метне картите,или ще ти погледне на боб.Истинска катунарка.Счервеното пък,ми приличаше на вещица.За мен,каквато и да се направи,има лошо излъчване,а с него си се раждаш,това е. Поведението и ,и то не допринася много,да бъде приемана добре,мое мнение,съжалявам ако обиждам,нооо....нали сме тук,да изкажем своето мнение.

Коментирай

Омг

преди 8 години

Какъв фризьот? Този който и е сложил перуката ли? Боядисва се коса...аз коса на снимката не виждам...някаква вълна...

Коментирай

Lora

преди 8 години

Седнала в Underground-a :D и бас ловя, че се е направила така в някой салон от на чернокожите , дето ги има на всяка улица от зона 2, 3 и нататък :) Сигурно е дала 70-80 паунда максимум!

Коментирай

Qwerk

преди 8 години

И ма мен ми се струва ,че е окепазена по рождение...и много вярно става въпрос за излъчването

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.