Оконачателно! Азис емигрира с дъщеря си! Записа я в училище в Швейцария

https://hotarena.net/laifstail/okonachatelno-azis-emigrira-s-dashteria-si-zapisa-ia-v-uchilishte-v-shveicariia HotArena.net
Оконачателно! Азис емигрира с дъщеря си! Записа я в училище в Швейцария
Азис не желае да отглежда дъщеря си в България! Певецът твърдо е решил да емигрира и да се установи в някоя държава в Западна Европа в най-скоро време, научи HotArena.


Звездата смята да изкара още няколко години у нас, за да понатрупа пари, след което да се изсели. Още от раждането на Рая, която в момента е на 9 години, Азис имал точен план как да я отгледа и как да я възпита. Той нямал никакво намерение да оставя детето си да живее в България, когато порасне.


Причината е ромският му произход, заради който очаква да има големи проблеми в бъдеще.


„Тук хората сочат с пръст. Каквото и да направиш, винаги ще те гледат като втора ръка човек. На Запад не е така“, обяснявал намеренията си Васко. Той още преди години записал Рая в едно от най-скъпите частни училища в Швейцария, където ще вземе диплома за средно образование.


След това най-вероятно ще продължи обучението си в страната и ще остане да живее там или някъде другаде по света, където сама си избере. Идеята на бащата била да изпрати детето си в мултикултурна страна, където да го оценяват според способностите, а не според етническата му принадлежност. 


Като загрижен баща обаче певецът няма никакви намерения да остави Рая сама в чужбина. Той също ще замине с нея, за да й бъде винаги опора, когато момиченцето има нужда от него, предават от Всеки ден.

6 Коментара

f

преди 7 години

Азис от 10 години разправя, че ще емигрира. Всеки път го казва, за да запишат наново медиите за него и да се позашуми малко около него. Няма как човек, който вече е станал популярен в страната си да зареже това и да отиде да живее някъде, където не познава никого, няма приятели, не може да се изразява свободно на своя език... Няма да замени целият си живот за едното нищо реално. И то човек, който е свикнал да е обкръжен от хора, от приятели, да си има социален живот, да е някой, да му се обръща внимание и да храни егото си с него. Азис и която и да било публична личност от нашата страна никога няма да емигрира. А и нашенският тип хора, Балкански продукти, си виреят добре само там. Навън просто животът е много труден, много различен и никой няма как да свикне, особено на такава възраст и особено без да се вижда принуден от обстоятелствата да свиква. Ще изпрати само Гала с нея и ще казва, че ходи да ги вижда или той ще им плаща билетите до Бг и това е.

Коментирай

катерина кокс

преди 7 години

Много вярно,с две ръце подкрепям коментара ти.Абсолютна истина е,че Балканските продукти от всякакво естество., не виреят на чужда,освен на балканска почва.Не са приети от европейците и няма да бъдат никога. Азис няма да се котира никъде,а и той няма да замине.Но нека изпрати Рая с майка и,няма лошо да иска най-доброто за детето си,нали.Всеки родител го иска,но.............

Коментирай

преди 7 години

Ние сме европейци. Не 1-2-3 то поколение, а 1000 но или 2000 но, никой не знае. Европа ни принадлежи точно толкова, колкото и на западноевропейците, не се подценявайте. Европа е наша обща собственост, за ползването на която освен друго си плащаме.. Да, не ги искат ромите, но за нас не може да има ограничения. Всъщност, Рая не е ромче, невъзможно е. Просто е с донорски материал т руси родители и толкова. Васко да не е отишъл против природата, да прави синеоки бебета. С какво, със сините си лещи ли? За Рая няма проблем. На ромите ние сме виновни, те са се настанили в нашата страна, без да сме ги канили.

Коментирай

Nqma

преди 7 години

Dobre che romite znaqt che sa romi, za bulgarite ne se znae kakvisa I tqx nikoi ne gi iska ama sa navsqkade po sveta,lujat,kradut ama nali sa bulgarite ot tursko poteklo.

Коментирай

Иван

преди 7 години

Манго аз моя род съм го проучил и е тук от царско време, а твоите предци тогава са скачали по клоните в Индия. А вие циганята все искате да сте турци, но сте черни като въглени! Вашия ген е такъв - низш! Скривай се в колибата и си трай и мри в мизерия както ти и твоите събратя правят! А Азо е толкова смешен миличкия, ама какво да го правиш - глупаво, комплексирано цигане!

Коментирай

Симона

преди 7 години

A Чавето на клозета дали изобщо ще учи -като гледам на къде отиват нещата ..

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.