ОКОНЧАТЕЛНО остава стара мома! Петя Дикова отказа брак

2574
06 Ноември 2015, 13:54


Петя Дикова окончателно реши – остава стара мома!

 

Дъщерята на Сашо Диков и Аня Пенчева отказа брак на дългогодишния си приятел-англичанин, който й подари отдавна годежен пръстен, узна HotArena.

 

Петя Дикова не можела да си представи да се отдели от мама и тате и предпочела да каже „Не“ на своя възлюбен, оставайки стара мома завинаги.

 

Колеги на Петя Дикова разкриха пред „Всеки ден“, че широката й усмивка вече е само за пред камерите. Напоследък дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков била посърнала и изглеждала отчаяна. Често я виждали с подпухнали и зачервени очи и ясно личало, че не е от четене и работа, а от плач. Тя окончателно се била разделила с мечтата си да бъде булка.

 

„Петя не иска да живее в чужбина, приятелят й пък отказва да се мести тук. Въпрос на време е да й постави ултиматум и тогава ще се разделят“, говори се в Би Ти Ви.

 

Двамата влюбени се опитвали да поддържат връзката си от разстояние, но вече се усещала умората им. Петя пътувала до Англия при всеки удобен случай. Започвало обаче да й писва. „Все пак и той трябва да направи някакъв компромис! Не мога само аз да се разкъсвам между две държави!“, ядосвала се журналистката. Тя непрекъснато се притеснявала, че връзката й е станала прекалено сложна и любимият й може да си намери друга жена, с която ще му бъде по-лесно.

 

Петя била напълно обсебена от майка си. Годините, в които учела зад граница, били най-тежките в живота й именно защото не се виждала с Аня Пенчева. Като студентка плачела за мама почти всяка вечер, а стаята й била облепена с плакати на актрисата. Сега отново ридаела, но защото се разкъсвала между любовта и родителите си и не можела да намери изход от ситуацията.

 

„Как можах да се влюбя в чужденец? Това е грешката на живота ми!“, ядосвала се Петя. Единственото й спасение от депресията било да се затрупва с работа. Заради работохолизма си обаче отрязвала всичките си шансове да срещне нова любов.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени