Олеле! Емануела боядиса косата си в странно русо (Сложи евтини екстеншъни, приличат на масури навита прежда)

https://hotarena.net/laifstail/olele-emanuela-boiadisa-kosata-si-v-stranno-ruso HotArena.net
Олеле! Емануела боядиса косата си в странно русо (Сложи евтини екстеншъни, приличат на масури навита прежда)

Емануела стъпи на сцената отново след раждането и реши да промени коренно визията си. Фолк певицата бързо успя да стегне фигурата си, но това, което е направила върху главата си е почти катастрофално, коментират интернет потребители, видя HotArena!

 

Пъстрооката чаровница е преминала в отбора на блондинките. Тя е избрала меден светъл цвят за гривата си, но почитателите й останаха малко шашнати, след като я видяха.

 

Тя бе гост в новото предаване на ФЕН ТВ „Шпионка“, което по жанр наподобява на Николетовото - „Папараци“. С разликата, че в него ще се излъчват кадри само с изпълнители на „Ара“ и „Диапазон“, докато при другото – положението е миш-маш с всевъзможни по професия популярни личности.

 

Освен, русият нюанс, който Емануела е избрала, зрители констатират, че си е сложила евтини екстеншъни, въпреки възможностите на мъжа й Димитър Динев.

 

Краищата на косата на изпълнителката изглеждали като „масури навита прежда“, демек сухи и накъсани.

 

В интервюто си за въпросното предаване всъщност Емилия, както е истинското име на звездата, обяснява, че не се интересува от парите на любимия си. Версията й е доказана от факта, че бързо след раждането си поднови своите участия, за да печели и тя и допринася за семейния бюджет.

 

Опроверга слуховете, че денонощна охрана бди над нея и бебето Митко – младши, както и че не са разделени с таткото.

 

Добавя, че когато се е залюбила с Динев – син, бързо е осъзнала, че той ще бъде бащата на второто й дете, докато при другите й любови не е имала подобно предчувствие, нито пък желание.

4 Коментара

1

преди 9 години

Тази евтина фолк визия с екстеншъните до задника е толкова отшумяла в модата, че не е истина! Емануела, имаш пари, смени фризьора, ако той те е посъветвал да се издокараш така!

Коментирай

jenn

преди 9 години

Като цяло да започне да работи с по-професионални екипи, като започнем от визията ѝ и стигнем до музиката ѝ, че скоро ще залезе, ако продължава в тоя дух.

Коментирай

Кити

преди 9 години

Този цвят си има име - коса измита в мръсна вода.

Коментирай

Muna

преди 9 години

I noktite sa i ujasni izgrizani i s izturkan lak, ima snimki vav fb

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.