Олигархът Динев забрани брак на сина си (Трепери, че снахата Емануела ще ошушка империята му)

6240
06 Ноември 2014, 12:01


Редакторска плесница

 

„В момента с Димитър не мислим за сватба. На първи план сега е бременността ми и бъдещото ни дете. Не казвам, че никога няма да се оженим, просто сега сме се съсредоточили върху друго.“

 

Така Емануела опита да се измъкне от въпроса няма ли да сключи брак с бащата на второто си дете, видя HotArena.net.

 

За всички обаче стана ясно, че певицата увърта. „Коя жена не иска да се узакони съжителството си с мъжа, от когото чака дете?! Особено когато той е червив от пари! Разбира се, че Емануела иска сватба – въпросът е, че желанието трябва да е двустранно“, разказват нейни колежки от поп фолк бранша.

 

Декретът „Диневи“

 

В случая обаче нито Емануела, нито Митко Динев имат думата. Оказва се, че бъдещият дядо Динко Динев е „издал декрет“, с който категорично забранил на сина си да сключва брак с чалга дивата.

 

„Свекърът на Емануела смята, че тя е забременяла от сина му с користна цел и си прави сметки да заграби покрай детето част от финансовите активи на Диневи. За хората, които не си знаят парите, какъвто е Динко Динев, е присъщо да са мнителни и подозрителни към всеки и всичко”, коментират от професионалното обкръжение на чалга певицата пред Уикенд.

 

Още повече че самият Динко Динев има няколко брака зад себе си, които доста го ошушкаха. Едно узаконяване на съжителството между Емануела и Димитър, би означавало половината от всичко придобито на името на Митко след брака, да отива в ръцете на певицата. Да не говорим колко би коствал един евентуален развод на фамилията.

 

„Разбира се, че детето ти няма да бъде лишено от нищо. Но още една златотърсачка няма да храня“, категоричен бил Динко Динев пред сина си.

 

Усетила несправедливото отношение към себе си, Емануела решила да се направи на обидена и отказала да живее в дома на Диневи в Свети Влас. „Като ще е така, нека тогава да се срамят със заврян зет. Аз няма да живея в имот на Диневи, те ще живеят в моя“, разлютила се Емануела пред приятелки.

 

М. Грозева

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Koko
преди 3 години
0
...Taq prostitutka li Mitko zabremeni..?!?..Nqmashe li neshto mlado ,svejo...a tochno toq parcal..Dinevi se izlagat s takava snaha...Sapunen serial...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хаха
преди 3 години
-2
дано им е здраво детето че тая толкова с.перма е поела че банките за сперма могат да ѝ завидят.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
богимил
преди 3 години
0
тя обиколила толкова много легла колкото са милионите на димитър
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени