ОПА! Ели Гигова на калъп с „мъжа на Лили” (Светнаха й очичките от каратиста)

6390
20 Юли 2014, 10:30


Бизнесменът каратист Димитър Тодоранов опияни красавицата от БНТ с чар и две бутилки бяло вино, научи HotArena.net.

 

Ели Гигова изкара незабравима романтична вечер в компанията на Димитър Тодоранов, когото наскоро злите езици бяха набедили за любовник на Лили Иванова. Водещата на Мондиала разпусна с бизнесмена каратист и негов приятел в курорта Лозенец, съобщава в. „Уикенд“.

 

Красавицата замина за морето, за да възстанови силите си след изтощителния футболен маратон в БНТ. Макар по принцип да не обича веселбите и нощния живот, този път тя направи изключение и се потопи в летните страсти, както си му е реда.

 

Една от най-хубавите си вечери в курорта Лозенец Ели подари на 40-годишния Димитър Тодоранов и не съжали за това. Левентът, който стопанисва баровското заведение “Hacienda Art & Sport Beach” на метри от плажа, вдигна настроението й с добрите си обноски и лакърдиите си. С него тя се отпусна истински и дори си позволи да пийне повечко вино.

 

За времето, което прекараха на масата, Гигова и кавалерът й пресушиха две бутилки „Шардоне”. Третият човек в компанията бе далеч по-скромен в консумацията – той употреби само халба бира.

 

Красивата и талантлива дъщеря на оръжейния бос Николай Гигов няма опит с алкохола и няколкото чаши вино веднага се отразиха на поведението и погледа й. Очичките на Ели светнаха, смехът й стана палав и звънък, а на моменти дори очарователно гръмовен. Личеше си, че кръвта на младата дама е кипнала и че си прекарва страхотно на трапезата. 

 

След всичко изложено дотук, възниква въпросът дали между г-ца Гигова и Димитър Тодоранов има нещо повече от обикновено приятелство. Все още е рано да се даде категоричен отговор на този въпрос, но е факт, че макар двамата да се познават само от месец, вече са си доста близки.

 

Ели и собственикът на “Hacienda” се срещнаха за сефте преди няколко седмици. Това се случи на конкурс за най-желани ергени. Тогава тв водещата връчи награда на Димитър, а после излезе на вечеря с него, както повеляваше регламентът на мероприятието. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени