Опа! Какво става тук? Галена има бутик за дрехи, а се премени като Николета на квадрат? (Виж модния копи-пейст гаф)

https://hotarena.net/laifstail/opa-kakvo-stava-tuk-galena-ima-butik-za-drehi-a-se-premeni-kato-nikoleta-na-kvadrat HotArena.net
Опа! Какво става тук? Галена има бутик за дрехи, а се премени като Николета на квадрат? (Виж модния копи-пейст гаф)

За какво Галена твори уж собствени уникални модели тоалети, след като не си рекламира тях, а продължава да робува на чуждестранни известни дизайнери?“, се чудят форумци, узна HotArena.

 

На едно от последните си участия Галка бе забелязана със същата рокля, наподобяваща дълъг топ, с който Николета Лозанова се пусна в нощна София преди две седмици.

 

Одеждата е дело на френския бранд Balmain, решена е изцяло в черно, а в зоната на бюста има бяла щампа „Balmain Army”.

 

Водещата на „Папараци“ е почитател на произведенията на най-големите световноизвестни модни гурута и не спира да изненадва светския елит с нови открития, които да „внедрява“ чрез стила си и в България.

 

Галена пък се опитва да премени родните популярни персони в свои уникални тоалети, докато тя самата сякаш избягва да го прави. И съответно се кипри с чужди.

 

Затова модните критици се чудят къде е логиката, а отговор само тя може да им даде...

 

Вчера HotArena улови, че Галка е променила прическата си, която ужасно напомня за тази на колежката й Андреа.

 

 

18 Коментара

писна ми от вас

преди 8 години

Галена имитирала тоалета на Николета и после прическата на Андрея ... все тези двете мърши някой ги имитирал! Я се осъзнайте малко вече! Къде е Галена, къде са тия двете

Коментирай

963

преди 8 години

Ама какво се чудите двама трима травестити и педала ги гримират, фризират и обличат! Нормално е да няма разнообразие, а и най малкото и аз имам такава туничка, но не пишете за нен. Все пак това е конфекция, а не висша мода!!!! Според мен никой от никого не копира, а и по мое мнение всички са една жалка пародия, а тука народа се дърля коя е по-готина ?!?

Коментирай

Лили

преди 8 години

Xaxa Никлозета може само да си мечтае да има дрехите и успехите на Галена! Никлозета носи този блузка като рокля, а тя е до половината и задник, а Галена с къси кожени панталони и уникални ботуши на Givenchy и изглежда супер в нея, а Ни Кло изглужда ужасно! Копирала била Галена точно от Кенефа Клозанов хахаха Ще падна от смях хахаха Плюс това освен блузата, но няма нищо общо стайлинга и на двете.. Къде видяхте копиране не знам хах

Коментирай

ppp

преди 8 години

Naistina si e gaf da kopira6 tova nedorazumenie

Коментирай

Бре

преди 8 години

Е то пък само Перката ли може да има такава блуза? Безстойностна статия.

Коментирай

Да бе..........

преди 8 години

Еднакво нискоинтелигентни,еднакво кухи,еднакво не просветени в модата,а копиращи се една -друга.Едната види нещо,облече го или смени цвят на коса,изписва се веднага като откривателка......и хоооп,другите квачки,веднага и те...ахахха!!Ама дали им отива,дали не........все тая!!

Коментирай

Криси

преди 8 години

Ролкето струва 150€ не е толкова непосилно за много българки. Успокойте се..

Коментирай

Хах

преди 8 години

И срещу Галено да тичат Николета и Тодорка пак няма да я стигнат! Галена винаги ще е класа над тях във всичко! Точно пък Галена ще копира от това недоразумение на природата Злолета... Платените ви статии са адски смешни!

Коментирай

Опа това, какво означава

преди 8 години

Галена знаете ли от кога и е тази снимка? И , я да помислим от чии бутик Николета си е купила роклето? Тази позьорката и copy & paste ще ми я слагате в А група. Няма по-велико копи от тази мърша Лозанова. Няма!

Коментирай

Оле, Боже!

преди 8 години

Някой я е излъгал тази жена, че така препечена, патладжанено синя-морава е красива. Абсолютна мангасарка от Столипиново! Акъна циганка!

Коментирай

.

преди 8 години

Ман*галка от Столипиново си ти, Никлозета и подобните ви индивиди! Галена си е прекрасна с този цвят и стайлинг!

Коментирай

.

преди 8 години

Галена ако не е просветена в модата, то не знам коя е! Галена винаги е облечена по последна мода, стилно, различно и хубаво. Винаги! Точно пък нея имат до я гонят 10 години, докато и стигнат стайлинга и особено уникалните колекции, които прави!

Коментирай

parcal si e

преди 8 години

vidiahme i klasata na klipcheto vuv vanata hahaha tupa i evtina kurva kato vsichki v bransha i

Коментирай

Анна

преди 8 години

И на двете краката са еднакво къси и задниците дебели и увиснали. И двете ги носят като рокли...

Коментирай

.......

преди 8 години

Какво я величаете и Галена!Защо не проверите кой и скалъпва дрешките,и кои и ги шие!!Умницата ми тя,просветената дизайнерка.......смешна работа!

Коментирай

....

преди 8 години

Nikoleta naistina izglejda potresavahto naposledak... da si varne viziata ot nachaloto na 2013. Nikoleta, platnite vejdi ne sa za teb. Osaznai se- izkustvenite ti skuli i delnatia nos, kakto i djukite palni s hialuron oshte poveche se podchertavat.

Коментирай

Алоооооооооо

преди 8 години

Коментара ми се отнася за Николета, не за Галена ! Няма логика, чети добре! :)

Коментирай

H

преди 8 години

Охх.. Ти тъпа ли си или да??? Галена носи тази туника с къси панталонки! Кое не разбра??? Галена с овиснал задник и криви крака??? Ти или си малоумна или сляпа! Галена има убийствено тяло и страшно стегнато!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.