ОПАА! Чий хляб ще вземе? Николета пропя!!! (Подробности за участието й)

https://hotarena.net/laifstail/opaa-chii-hliab-shte-vzeme-nikoleta-propia HotArena.net
ОПАА! Чий хляб ще вземе? Николета пропя!!! (Подробности за участието й)

Дуетът с Ванко 1 няма да остане единственият музикален експеримент на Николета Лозанова. ТВ водещата се отбеляза с още един, узна HotArena.

 

Ни Ло изви отново глас в чест на рожденичката Бони, която вдигна шумно парти в столичен пиано бар, за да почерпи близки и приятели.

Докато изпълнителката и приятелката й Наталия Гуркова вдигали наздравици, то Николета и плеймейтката Златка Димитрова грабнаха микрофоните, за да изпълнят „Телефонна любов“, за да поздравят приятелката си и за да уважат поводът й, пише \"Телеграф\".

 

Красавиците получиха одобрението и бурните аплодисменти на професионалистките в пеенето Софи Маринова и Роксана.

13 Коментара

Руби

преди 8 години

Въпрос към админите....защо изтрихте вчерашната статия в която лозанова бе уличена за пореден път,в кражба на чужди снимки???

Коментирай

стела

преди 8 години

Дори фалшивото пеене се аплодира понякога.Помъчила се е аплодиралу са я не заради пеенето и гарантирам.А чии хляб ще вземе.....скоро преоценен.Да го махате т'ва плашило,че вече верно стряска.Кукумицин смахнат.

Коментирай

разтури семейства

преди 8 години

Златка -Георгафията е най-голямата въртиопашка и най-простата сред простите ,на един кантар с Николета. Два травестита в едно! Хем сбабичасани стафиди-чернилки , хем нагли! Ще вземат хляба на Уйчо от с. Сътрчи Патка - Горнонанадолнище! Освен да обикрачат някой женен мъж за прехраната и някои лъскав парцал, друго няма да им остане. А, Златка- Географията е огладняла и прави мили очи на Курволета вървежната. Белким заработи нещо тук, там! Така се подвря и на проститутката Патрашкова в Биг Брадър, та станаха приятелки, да си изчисти имиджа на пропаднала "девойка". Господ не е скитач, а събирач! Събра ги и трите....

Коментирай

не е за първи път и похватите са едни и същи

преди 8 години

Защото админите тук, са админи и на Николета! Всеки може да стане админ. Да не говорим коя е админка на старницата на Николета. Една 16 годишна пикла от Каварна , там някъде -Криси. Смятай!

Коментирай

Аз

преди 8 години

Ша ми вземе уя да го подъвче

Коментирай

2 ужаса

преди 8 години

Хотаренаааа..., що не постнахте клипче с "гласовите изяви" на тия парапитеци?????? Та да се посмеем от сърце за пореден път, на простоията и бездарието на тия човекоподобни, щото по ТВ готини комедии отдавна няма /за съжаление/.

Коментирай

+

преди 8 години

Zbrala se ciganskata mahala

Коментирай

Хляб ли бе да го опишеш

преди 8 години

Николета вече изяде хляба на бая проститутки, които се опитваха да си намерят платежоспособни клиенти! Тя е най-голямата конкуренция в бранша

Коментирай

Trol

преди 8 години

Тука се виждат два.....жокера!!Буквално!!А колкото до микрофона...добре са се представили.Нали кожените микрофони са им все в устите,та не им е било хич трудно.Парцали!

Коментирай

ъ

преди 8 години

Надявам се, че по същия злобен начин се изказваш и нападаш и мъжете, които са непрекъснато с кожени неща в устите и имат много бройки. :) Иначе си просто обикновен комплексар-женомразец с двойни стандарти и двоен морал.

Коментирай

мдам

преди 8 години

Наистина срамота, че жените сме си отвоювали сексуална революция, за да имат същите права като мъжете, а някои индивиди настояват да си остнат на предеволюционно ниво и съдят хората, в частност жените, по двойни, лицемерни стандарти. Тъжна и жалка история.

Коментирай

До Ъ

преди 8 години

Не!!Не ги нападам и обсъждам така.Сети се защо! Или ти е трудно......я кажи кой мъж с кожени неща в устата или много бройки си плаща да е нон стоп в медийноото пространство,тръбейки колко е успял заради това и наричащ хората злобари и мършО????????Сещаш ли се......нито един!

Коментирай

Oskvernitel na trolove ahhahahaah

преди 8 години

Kofti li ti e, Trolcho? Komentarut ti otnovo ne e na miasto, a ti pak izglejdash tup v predstavite na chetiashtite tuk! Derzai, liolio!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.