Опааа! Кой се вози в колата до Божинов? (Селфи снимки в движение + разбулване на интрига)

4276
21 Октомври 2014, 14:00


Изглежда писаниците по адрес на Божинови, че са загубили приятелския си кръг, излязоха пълна измислица. Едно от имената, за които се говореше, че е изоставило семейството, бе Ванко 1. Последните фотоси на Валери обаче показват, че те все още са си близки, видя HotArena.net.

 

Двамата са си направили няколко селфита, докато пътуват по мъжки. Рапърът е близък на Николета и Валери от години, но последните актуални клюки около тях, се разтръни, че певецът се е разочаровал от водещата и подобно на Карбовски, Азис и Венета Райкова, й е обърнал гръб.

 

След това Ни Ло доказа, че с Мартин все още поддържат отношения, тъй като той е приел поканата й за интервю в „Папараци“.

 

За Райкова пък бе заявила, че никога не са били близки приятелки, но не са се и скарали, макар че се конкурираха в началото на годината с „Горещо“ и „Поверително“.

 

Сега се оказва, че Ванко 1 също не е напуснал своите приятели. Ако имаше нещо против Николета, футболистът щеше да защити жена си, а не под носа й да се размотава с хора, които не я одобряват.

 

Фотосите обаче показват нарушение, което не се толерира особено у нас. И то е, че от тях става ясно, че Валери щрака селфита, докато колата му е в движение. За друг път да си знае, че така не е редно, току виж са го изненадали папараците на жена му, които ще му направят още по-остра забележка и то в ефир.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Майничката
преди 3 години
-2
Освен ,че не е позволено селфита в движение ..доколкото виждам нямат и предпазни колани...а относно "приятелския кръг на божинови" ..винаги ще има спекулации,вали трябва да имате "сензации" аренка?!...вие писахте ,че всички ги били изоставили ..сега пишете че не са.... хахаха.... нека-нека ..смях да става!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
магистрала
преди 3 години
0
Ванко не е глупав, знае как да го "омагьоса" с думи.Сводниците са убедителни, когато трябва да оплетат и "доят" някого...Горкият глупак Валери!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сребрьо
преди 3 години
-1
Ванко по ред ли ще ги кара или ще правят тройка?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До Админите,понеже обясниха,че веднага ще се заемат!
преди 3 години
-2
Админчета,понеже в една статия ви помолих да обърнете сериозно внимание на обидите,прекалените вулгаризми и гадни епитети,особено към дечица,та вие,обяснихте,че винаги се намесвате в такива случаи,а виждам че част от въпросните коментари,все още са достояние на широката публика....РЕШИХ ОТНОВО,И ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ ДА ПОМОЛЯ.....ВЗЕМЕТЕ СЕ В РЪЦЕ,ЧЕТЕТЕ И ТРИИТЕ,ВСЕ ПАК СТЕ АДМИНИ НА САЙТА,НАЛИ...не сте лукови глави! Та ето една от статиите в коята,ако искате ...хаха,има мнооого за триене! Поздрав,и А ДАНО! СТАТИИКАТА„НИКОЛЕТА Е ЛИЧНИЯТ СТИЛИСТ НА НИКОЛ И ВАЛЕРИ (ЕТО КАК ГИ НАКОНТИ ОТ ГЛАВА ДО ПЕТИ)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени