Опашка и за фланелки в подкрепа на ПИБ (СНИМКИ)

2159
29 Юни 2014, 17:37


Клиенти на Първа инвестиционна банка в цялата страна облякоха фанелки в подкрепа на финансовата институция, която беше криминално атакувана. В София фанелки обличаха хората в "Парадайз център" и по бул. Витоша, научи HotArena.net.

 

Атаката срещу една от големите български банки предизвика ответната реакция, успоредно с мерките на специализираните институции, пише blitz.bg. Паниката, която определени заинтересовани среди се опитаха да внесат сред вложителите няма да успее, твърдят облекли рекламните фланелки в София.

 

Редица известни личности и имена от шоубизнеса също вече се обявиха в защита на банката.

 

"Внезапно България бе връхлетяна от масова лудост. Хората като че ли загубиха, разсъдъка си. Аз отказвам да участвам в тази масова психоза и няма да изтегля нито личните си средства, нито тези на Съюза на артистите в България от която и да било банка", заяви шефът на артистите Христо Мутафчиев.

 

"Чувам разни слухове, които обикалят в пространството, но моите пари винаги са били в Първа инвестиционна банка и ще продължават да бъдат", коментира пред Sportal големия български футболист Димитър Бербатов. "Не виждам място за притеснение. Изненадан съм от тези слухове, защото плашат хората, а хората по принцип лесно се плашат. Създава се излишно напрежение. Бил съм лице на банката. Винаги са се отнасяли добре с мен. Държа си парите тук и така ще продължава и за напред. Знам, че всичко ще бъде наред и когато знам, че е така, няма смисъл да се притеснявам. Казах го и на моите приятели и на семейството ми", казва Бербатов.

 

На редакционната поща на БЛИЦ пристигна и писмо от фолк певеца Константин, в което той пише: "Чувствам се абсолютно спокоен за парите си и въобще Първа инвестиционна банка е толкова голяма банка, че не виждам никаква причина за притеснение.

 

Просто не знам какво се случва, какви са тия интереси, кой има интерес от това да се разклаща системата. Аз съм на сто процента спокоен. Даже на фона на целия този хаос и глупости, които се говорят, аз още в петък си внесох една немалка сума пари. За това колко съм спокоен едва ли има по–голямо доказателство от това, че съм си внесъл парите си в тази банка и разчитам на нея.

 

От дълго време съм клиент на Първа инвестиционна банка, като съм имал кредити, използвал съм сейфове и разполагам с депозити и съм изключително доволен от обслужването. Чудя се просто на хората, които вярват на спекулации и си губят времето по опашки. Разбирам страха на хората, но трябва да бъдем разумни.", призовава Константин.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени