ОПАСНО! Д-р Енчев, с телефон ли оперираш? Хирургът непрекъснато снима, докато си върши работата

1495
08 Март 2017, 13:00


След като наводни страната с билбордове, д-р Енчев наблегна на нова рекламна стратегия, узна HotArena.

 

 

От известно време любимият хирург на плеймейтките снима на живо операциите, които прави, и качва видеата в социалните мрежи. Кадрите са потресаващи, защото на тях се виждат легнали на операционната маса хора, размахани скалпели и кръв.

 

 

Изображенията са толкова драстични, че са недопустими дори за докторските сериали като „Спешно отделение“ и „Откраднат живот“. По-скандалното е, че д-р Енчев позволява в операционните да се внасят мобилни телефони. Това противоречи на всякакви лекарски правила. Защото хирургичните зали трябва да бъдат напълно стерилни. Отгоре на всичко снимането на операции неизбежно разконцентрира лекарите и сестрите, а всяка тяхна грешка може да бъде фатална за пациентите, пише „Галерия“.

 

 

Най-вероятно Енчев предлага на клиентките си да подписват декларации, че са съгласни да бъдат снимани, а за повечето златотърсачки това е още една възможност да лъснат по социалните мрежи.

 

 

Множестовото му пациенти преди време полудяха по недопустимата му реклама, която гласеше „Твърде красива си, за да работиш“ и внушаваше, че жените получават мъжко внимание единствено след намесата на скалпела по телата им.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени