Опече си работата! Сашка Васева се уреди с 1700 евро пенсия (Вижте хитростта й)

4520
20 Май 2017, 17:00


Сашка Васева си уреди старините със солидна немска пенсия, разбра HotArena.


Турбо фолк певицата с напъни за опера се води на щат в немската фирма на мъжа си и е натрупала достатъчно години фиктивен стаж, за да може да излезе в пенсия. Сега Васева е на 50 и въобще не се притеснява, че звездата й на музикалната сцена тотално е залязла. За нея музиката вече е само хоби, а финансовият въпрос си го е подсигурила. След около 17 години, когато стане на годините за пенсия, всеки месец ще прибира 1700 евро от немската държава.

 
Сашка се осигурява във фирмата на мъжа си от 16 години и затова може да разчита на солидната месечна сума на старини. За разлика от своите естрадни колеги, които са принудени да преживяват с мизерна социална пенсия, дивата от Ресилово ще си щрака с пръсти с над 3 бона пенсия. Ако не се бе изхитрила навреме, сега и тя щеше да се чуди дали е по-добре въобще да доживява до пенсионна възраст.


Отношенията на Васева и мъжа й Христо може да не са постоянна величина, но той, като сериозен мъж, искал да подсигури финансово известната си любима. Преди време той искаше да вземе при себе си в Германия децата им, за да ги образова, но майка им не ги пусна. Тоагва Христо се обърна за помощ към Агенцията за закрила на детето. Сашка многократно е блъфирала, че иска развод, но всъщност не ще и да чуе за раздяла със съпруга си. Сега семейството живее между Ресилово и Мюнхен, пише "Таблоид".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени