Оперни певици стават рапърки

2019
01 Декември 2013, 09:40


Класика с рапиране – това ще е първият авторски проект на пловдивското трио „Сопрано”. Петя, Денислава и Биляна гостуваха в шоуто Plovdiwood по DCTV дни преди Петя да роди момиченце.


Песента е дело на композитора Тихомир Христозов и на любовна тематика. „Нашата част ще бъде нежната”, издадоха изпълнителките. „А клипът да бъде от раждането на Петя”, не спести идеите си в името на доброто настроение водещият Стелиан Димитров. Момичетата използваха ефира, за да поканят за съвместен проект и музикантите от Пловдивската филхармония.


Най-голямата им болка обаче е, че са нямали възможност да пеят в Пловдив – 6 септември. Три години подред им се обаждали в последния момент, когато имат поето друго участие. През 2013-та не получили дори и закъсняло обаждане. Трите грации за първи път повдигнаха завесата и на личния си живот.


Русата дама в триото – Петя, разкри, че има 11-годишно момиченце, а съпругът й се занимава с търговия. Вероятно заради това, че е блондинка, била обект и на най-много атаки по участия. „Някаква банкнота се показва и чувам: „Аз съм кравар!”


Щях да припадна!”, разказва една от най-покъртителните истории младата майка. Тъмнокосата Денислава пък си има приятел, който пък е в бизнес с оптики. Единствено Биляна е свободна, но има защо! Червенокосата фурия освен че е гласовита, е още компютърен спец, готви страхотно, така че изискванията към кандидатите също са високи. Толкова талант в едно човешко същество не изплаши Стелиан, който веднага с част от ария се опита да я впечатли.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени