Опит за плътска гавра отказва Михаела Филева от алкохола! (Подробности за кофти случая)

https://hotarena.net/laifstail/opit-za-platska-gavra-otkazva-mihaela-fileva-ot-alkohola HotArena.net
Опит за плътска гавра отказва Михаела Филева от алкохола! (Подробности за кофти случая)

Красивата и талантлива певица Михаела Филева спокойно може да бъде давана за пример на подрастващите. Вечно усмихнатата звезда страни от всякакви пороци и неприлично поведение, които по някакъв начин ще нарушат комфорта й, научи HotArena.

 

Интересна е случката, след която Михаела тотално намразва алкохола и се е зарекла, че никога няма да се напива. За нея една от най-неприятните гледки е именно пияна жена. На 15-годишна възраст Филева отишла на тийнейджърски купон. Момичетата и момчетата в тази възраст са много податливи на всякакви неща. Алкохолът на никого не прощава, още повече, когато правиш първите си преки срещи с него. И така, една от съученичките на Михаела се натаралянкала до козирката. Свила се в един ъгъл в жилището, в което вилнели до сутринта, писа „Шоу“.

 

Няколко момчета само това чакали. Наобиколили девойката и започнали да я побутват, пипат и да й говорят мръсотии. Тази сцена привлякла вниманието на певицата, която изпаднала в ужас. Вбесило я това, че пияни момчета искат да се възползват от почти изпадналата в безсъзнание тийнейджърка, която вероятно на сутринта няма да си спомня нищо от нощта, а случилото се ще я травмира за цял живот.

 

Тогава Михаела се зарекла никога да не пие алкохол, за да не се озове и тя някога на мястото на своята съученичка.

 

 

2 Коментара

Тодор П

преди 5 години

Споко, Мише! На теб не ти би налетял който и да е, дори да си последната жена на света.

Коментирай

Определено не е мой тип

преди 5 години

Има нещо противно в тази жена..много ми е мъжка с тези едри кокали. Уж отслабна и пак седи някак груба..А в лице е отврат - големи зъби, голяма уста, изцъклени очи... носът изобщо няма да го коментирам!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.