Опитаха се да убият моделката Катрин Вачева (Разказ за ужаса от първо лице)

https://hotarena.net/laifstail/opitaha-se-da-ubiiat-modelkata-katrin-vacheva HotArena.net
Опитаха се да убият моделката Катрин Вачева (Разказ за ужаса от първо лице)

Неприятен инцидент е преживяла моделката Катрин Вачева, научи HotArena. За това разказва самата тя в профила си във Фейсбук. Миналата нощ някой е отвил част от колата на Катрин, липсата на която е блокирала автомобила докато Вачева е шофирала.

Ето какво написа тя (Без редакторска намеса).

„Такаа... Към Този( Тази) Боклук, който( лично или е изпратен от някого) е легнал под колата ми и е отвил и взел частта заради която да се пребия карайки и колата ми да блокира да знаеш Нещастнико( нещастнице) ,че Не Успя!!! Господ ме пази от такива като теб, защото въпреки злобата и завистта на някои хора, аз съм добър човек и не правя никому лошо... ноо...ще си позволя да пожелая всичко най-лошо на този, който го е помислил за мен! То е като бумеранг и ще ти се върне!!!“.

3 Коментара

Уйчо

преди 6 години

Много си неграмотна, како! Да не ти e уроки!

Коментирай

ои

преди 6 години

Много е смешно, когато неграмотни хора говорят за други, че били неграмотни. Явно съдите за грамотността на околните по собствения си развален правопис. Една пропусната запетая не прави никого неграмотен. Особено във време, в което 95% от българите вече не биха могли да напишат този неин статус без наистина да допуснат правописни грешки. Интересно ще е да чуем /и да се посмеем/ къде точно ги видя тези грешки и какви са те. И на всичкото отгоре в този сайт масово пишещите са неграмотници, но тръгнали точно на едно от най-грамотно написаните неща да намират кусури. Но собствения си правопис и едни на други не виждате.

Коментирай

121

преди 6 години

Тази жена до кой клас е ходила на училище? Сигурно доста циганки са по-грамотни от нея.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.