Оригиналността на Лозанова отиде на кино! Вижте как копира Алисия! Николета, аман от менте имиджа ти!

https://hotarena.net/pod-pricel/originalnostta-na-lozanova-otide-na-kino-vijte-kak-kopira-alisiia-nikoleta-aman-ot-mente-imidja-ti HotArena.net
Оригиналността на Лозанова отиде на кино! Вижте как копира Алисия! Николета, аман от менте имиджа ти!

Водещата на „Папараци“ Николета Лозанова не спира да копира съперницата си Алисия и да докарва външния си вид като на другата, узна HotArena!

 

Независимо, че изглежда обратното, не може да бъде обратното! Причината затова е, че по-младите се учат и взаимстват от по-старите. Следователно моделката е тази, която най-нагло краде визии на певицата.

 

Последната поразителна прилика между двете е в прическите им. Дълги прави изкуствени коси, по средата на главите им един път, а отстрани – слегната грива, почти залепнала за скалповете им.

 

Ако махнат екстеншъните, вероятно дължините на фризурите им също е еднаква.

 

Дори тъмно-кестенявият цвят и на Николета, и на Алисия е едно към едно и при двете.

 

Последното желание, кетото Лозанова е споделила пред своите дружки, е, че страшно много й допадат носът и скулите на фолк фурията. Затова възнамерявала в най-скоро време да вземе снимка на звездата на „Ара“ и с нея да отиде при пластичен хирург, който да й извае същите.

 

Май ще излезе, че двете не са съпернички и че Николета всъщност не само че не мрази Алисия, ами дори я счита за свой гуру, що се отнася до визуални подобрения.

35 Коментара

haha

преди 8 години

тъмнокестеняв се пише слято

Коментирай

13

преди 8 години

От началото на седмицата хотарена прие политика да злословят за Николета, за да може както за Алисия феновете да скачат в спорове и да защитават любимката си, но уви начинанието им е погрешно тъй като Николета няма фенове

Коментирай

Николетче, супер си !

преди 8 години

Минетче, спри да следиш профила на Ася ами направи нещо за плешивата си главица и не, не си прикачвай коса - не помага. Пий хапченца, ампули си слагай или си плати да ти присaдят коса, обаче направи нещо, за тази плешива капацуна !

Коментирай

gfddgh

преди 8 години

Az Pak mislq che alisiika kopira kurvoletka Predi Se praveshe na viktoriq bekam no qvno sega iska Da e kato svirkoleta

Коментирай

олееееееееееееее ама кой ще ви се върже

преди 8 години

Оффффффф, курварски номерца. Виждате ли плюем по бившата на Валери Божинов хайде защитавайте я! Хахахахаха, по плоски номерца не можахте ли да измислите, ама ние знаем че тя краде чужди визии, краде чужди снимки, също така знаем че няма никаква креативност тази жена и също така знаем, че Алисия е класи над Лозанова, дори няма нужда от сравнения, то се вижда . Свирколета ли не мрази Алисия, хаха колко помия изливаше тази никаквица върху Алисия, и да не забравяме как снима малкия Валерко на първия учебен ден мръсница. Това не е жена достойна за уважение, сори! Алисия е жена с класа, професия, пари, харесвана е, има прекрасно дете и моля, не и свързвайте името с тази.....другата...бившата, втората !!!!!!!!!!!!!!!!! Онази която години наред нараняваше Алисия и първородния син на Божинов айде моля, аман от евтините ви номера.

Коментирай

!

преди 8 години

Снимката на Дойчева е от преди два дена ,а на Николета от преди 17 седмици-лесно се проврява.Прическата на Николета по принцип си е такава от дълго време,цветът също,Алисия е тази ,която копира кого ли не-в дрехи-Викито Бекъм предимно , в коса- и Николета ,да!

Коментирай

така, така

преди 8 години

Хайде покрай Алисия да си направи малко реклама, ама тя винаги е мечтала да има живота на Ася, затова е и толкова озлобена към нея. Тази Лозанова има само парцали, пари подеяние, малко останали приятели, статут на бивша футболна съпруга и нищо друго ;).

Коментирай

МОЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ?

преди 8 години

"ТЪМНО-КЕСТЕНЯВАИЯТ" АБЕ ВИЕ СЕРИОЗНИ ЛИ СТЕ БЕ, КАКВО Е ТОВА ТИРЕ ПОСРЕДАТА, КАКВА Е ИЗОБЩО ТАЗИ ДУМА ТАКА НАПИСАНА, АМАН ОТ ерОдираните "ЖУРНАЛИСТИ" НА ТОЗИ НЕГРАМОТЕН САЙТ?????????????????? ТОВА СЕ ПИШЕ СЛЯТО ЗАЩОТО Е С ПОЯСНЯВАЩА ОСНОВА ТЪПУНГЕРИ, ХАХАХАХ.

Коментирай

веси

преди 8 години

вече ми писна от тези двете...

Коментирай

БЕЛА

преди 8 години

Истината е, че като самостоятелна единица Николета е кръгла нула. Познават я само с креватните истории, ежедневните пошли снимки от личния ѝ фейсбук /това е трибуната ѝ/, и най-вече е известна покрай Алисия. Въргаляше се в нейното легло, взе нейната половинка, унижаваше дори детенцето на Алисия, присмиваше се, че мандатът на певицата като футболна половинка изтича... Като знаем как едва е изкарала Николинка средното, и оттам досега акъла ѝ стига колкото да лочи от кучешката паница и да се натиска с някого по ъглите, та било и с жени, не виждам защо изобщо я съпоставяте с Ася – успешна, образована, с обрано поведение, печелеща много и перфектна майка.

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

ni6to ob6to.....alisia e krasiwa...negna gena....toz kon...swirkoleta...prili4a na mag....to samo wegdite i kato pogledne6.....kato kolkowoz...otwratitelna maimyna....

Коментирай

bobo

преди 8 години

toz parcal....kade pak se poiawiawa...nali obe6taxa da ne ni nawirat konskata mytra na swirkoleta.....

Коментирай

Сияна

преди 8 години

Кой ти каза, че е сама. Как можете да бъдете толкова сигурни, че с Валери са разделени??? Светихте ли им, когато се разделяха? Аз пък 100% сигурна, че са заедно и никога не са се разделяли, а просто им е писнало разни болни мозъци да ги коментират. Още си се обичат хората, но искат спокойствие заради кариерата му.

Коментирай

офф

преди 8 години

Алисия е била с такава прическа още преди години и това се потвърждава от клиповете и ( "Палиш.." и др). Т си е родена с хубава коса и дълго време е била с тъмна, дълга, права и сресана по този начин ! Траверсът Плешиволета Лозанова да "яха кравата" и да бЕга...и да издухва...каквото там издухва !

Коментирай

jenn

преди 8 години

„оригиналност“ и „Николета“ - пълен оксиморон!! На тази ментално болна жена, с мания за величие и мнение, че е нещо повече от другите, няма ли кой да ѝ каже, че става все по-жалка и смешна с всеки изминал ден, всяка следваща поръчана статия, която да я възхвалява или по-скоро да я представя такава, каквато иска да бъде, но не може, понеже мозъчният ѝ капацитет е доста ограничен... Мога да кажа, че преди години ми беше симпатична, въпреки простотата, която излъчваше, беше поне по-земна и в пъти по-красива; след това, покрай скандалите и глупостите, които се скъса да говори, публикува и прави, започна да ми става неприятна и дори отблъскваща; към днешна дата, мога да кажа, че дори не чета статиите за нея и ми е абсолютно безразлична и безинтересна. За хора като нея, това е крахът - когато спрат да ти обръщат внимание, защото, каквото и да си говорим, дори да си хуллен, пак се говори за теб, а иначе си в забвение... А Алисия трудно ще я съборите, каквото и да пишете..

Коментирай

jenn

преди 8 години

Какво значение има дали е с Валери, Петкан, Драган?! Убедена съм, че все по-малко хора се интересуват от нея, то се вижда. В Инстаграм има къде, къде по-красиви и интересни жени. (Тя друга трибуна няма, та затова го споменавам..)

Коментирай

daaaaaaaaa

преди 8 години

nikurleta e grozna i wyn6no i wytre6no

Коментирай

пак аз, Бела – до Сияна

преди 8 години

Сияна, объркала си се под моя пост да ми обясняваш разпалено кой ми бил казал, че Николета е сама. Друго съм писала аз, да беше прочела по-добре, преди да ми пишеш "отговор". Смисълът на термина "самостоятелна единица" ти е убягнал, но нищо, ти си фенка на Николета явно. А дали е с Валери не ме интересува. Нека си я ползва със здраве, щом такава съпруга го удовлетворява, изборът на жена говори достатъчно за самия мъж, а те си подхождат невероятно много :-D

Коментирай

Боби

преди 8 години

Hotarena май са изритали Грозева и са назначили на нейно място някой с повече акъл. До вчера Алисия копираше Николета, днеска вече е обратното. Нещо странно се случва в този сайт. Николетке, превеждай абонаментната такса, че виж какво става. Веднъж да не си платиш и вече си аутсайдер.

Коментирай

мда, ДО Сиана

преди 8 години

Ако се окаже, че Валери Божинов е излъгал, че се е разделил с този парцал заради кариерата, то това потвърждава само едно, че именно тя е причината да се провали като футболист ;), или иначе казано за да го вземе някой нормален отбор е трябвало да си измисли, че е разделен с нея защото заради нея никой не го отразяваше хахах......мъж който наистина обича една жена не би направил подобно нещо да я отрича и то публично, като заяви че не обича повече тази жена и затова не е с нея както направи Валери преди време пък било то и заради кариерата ;). И коментара по долу е доста истински, че като самостоятелна единица тази е кръгла нула, никоя!

Коментирай

azz

преди 8 години

"Последното желание, кетото Лозанова е споделила пред своите дружки, е, че страшно много й допадат носът и скулите на фолк фурията." Впечатлена съм от грамотността ви да отделите сказуемото "е" със запетаи! Похвално! Айде сега оправете и цветът на косите!

Коментирай

ton

преди 8 години

Колко пари ви плати Ася за статията? Та нали именно тя си смени изцяло визията и от руса стана черна, оперира нос, скули, уста, изцяло смени гардероба....Читателите на сайта ви не се състоят само от прости и лесни за манипулация хора. Не че ми дреме кой кого копира ама айде малко повече обективност и по-малко пристрастия.

Коментирай

Ава

преди 8 години

Никлозета също беше руса и си смени изцяло мутрата с операции. преди й беше кръгла, сега става все по-продълговата някой ден ще удари във увисналите й вимета. Алисия чак такива трансформации няма.

Коментирай

Николето , какви са тези вежди , да не си ги откраднала от Буги Барабата?

преди 8 години

Алисия не знам дали има скули, което искате да подчертаете и изтъквате, но на Николета и са като ябълки на лицето и то много увиснали , ако я видите в действителност ще ахнете. Много пъти вече я засичам в чалга дискотеките. И БОЖЕ мой от нея са останали един вежди сякаш е БУДИ БАРАБАТА 1/1 и едно джезве кокали и изпъкнали жили.Алисия също е слаба, но има друга нежна костна структора и изглежда женствена и много секси. Тази се затри и не прилича на себе си вече изобщо от корекции и пластики да прилича на тази и онази.

Коментирай

обективност?

преди 8 години

Понеже сте много обективна , защо не признаете ,че Николета е тази, която си изпили носа и беше широк в основата и камбест, изкуствени скули, изкуствени мигли, изкуствени коси, изкуствена брадичка, обряза и др. Енчев в Пловдив в клиниката си задните части,че удряха в земята отвратително увиснал задник имаше, напомпа и джуки особено долната чак се напука и нацепи, и какво още не.... може ид а съм пропуснала. Алисия поне винаги е с естествените си мигли само с грим. И косите и са дълги , много рядко прибягва до удължаване на същите , както е в случая. Така, че като сме обективни , да бъдем наистина обективни!

Коментирай

олееее

преди 8 години

Колко трябва да е пропаднала и проста , ако е с него , след всичко казано относно нея в национален ефир. Какво достойнство само?!? Такова унижение не бих понесла и на онзи свят, камо ли да се върна при него и отново да ми се кълне във вярност и обич. Трябва мнооооого да си ударила дъното....

Коментирай

ще се чуе ха ха

преди 8 години

Освен да са я изритали и от тук , както от Блясък и да са им разменили местата с друга "писарка" от клюки .бг ха ха хааа... или си ги менкат... ха ха ха ахааааааааааааааа

Коментирай

daaaa

преди 8 години

Да, Алисия винаги е била с гъста и буйна коса и в различни цветове от самото начало справка клиповете и

Коментирай

Браво Белла!

преди 8 години

Бела, много точен коментар!

Коментирай

HotLainena

преди 8 години

Kakvo sa ti vinovni che tezi v tozi skapan sait kuchki ne sprqha da se qdat s Alisiq... Sega da ne bie na ochi kurvenski uj puqt Nikoleta. Kurvenskite vi nomera ne minavat-- kuchkiiiii ot HotLainena

Коментирай

катерина кокс

преди 8 години

ton,не Ася е платила,а Николетка е поръчала,да бъде пооплюта малко,че взеха да стават смешни с комплиментите към нея,и статииките,които я величаят! Ако търсиш наистина,пълна промяна,върни лентата и поразгледай снимките на Николета!Няма да имаш думи,повярвай!

Коментирай

оффффффффффффффффф, таяяяяяяяяяяя плейпатка в пенсия

преди 8 години

Оф, тая да вземе да се научи първо от Алисия как да бъде добра майка, боклук. Младите взимали пример от по старите, ти госпожо със статута на бивша футболна съпруга само ако можеше сама да си дадеш реална оценка на визията просто щеше жално да ти стане за самата теб, приличаш на поне 35 годишна жена и това всеки може да го потвърди, няма нищо женствено в теб, нямаш никаква харизма и чар, да едрия ти кокъл и несъразмерно тяло няма да говорим, а за мозък е излишно дори да се споменава ;).

Коментирай

Wtf????

преди 8 години

Ауууу, пълно е със незадоволени и комплексирани "фенчета" на късият пас Ася хаха И как по-точно Николета прилича на 35-годишна?? Ася може би е като 20-годишно момиче в извратените ви нагласи хаха Тая селска питка от Вакарел няма нищо естествено по себе си, оперирала се е цялата.. Уродлив травестит, с тая патешка чофка и тея свински очички с паднали клепачи е само за някое freak show:))))) Гарантирам, че ще бъде главната атракция в програмата ахахах Несъръзмерна била Николета :))))? Oh, really?????? А това чучело Лайнисия да не би да е с перфектни пропорции??? С тая глава колкото телевизор, мъжкият торс, късите, триещи се един в друг бутове и квадратния си задник е всичко друго, но НЕ и "женствена" и "нежна"! Колко ви плаща тоя кривак да пишете такива смехории по сайтовете? Когато една жена си е грозна по-природа, и хиляди операции да си направи, тя пак си остава грозна - вашата любимка Гнойлисия е пример за това - какви ли не боклуци си наля в кръглата мутра и така и не заприлича на човек! Отвратителна е била и преди, отвратителна е и сега!!!

Коментирай

до wtf????

преди 1 година

Колко ти плати Николета да напишеш това което се отнася за нея и само да смениш името и с Алисия????????????

Коментирай

до wtf????

преди 1 година

Колко ти плати Николета да напишеш това което се отнася за нея и само да смениш името и с Алисия????????????

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.