Орлин Горанов остаря драстично! Мъж оправя побелелия певец пред Народния театър

5489
27 Юни 2017, 14:00


Годините започнаха да му личат на Орлин Горанов! Хитовият естраден изпълнител вече е напълно побелял в косата, а за да скрие бръчките около очите си, му се налага да носи тъмни цайси, узна HotArena.

 

В понеделник следобед певецът ветеран бе засечен от папараците на „Уикенд“ да бъбри с приятел пред Народния театър. Застанал до дуетната си партньорка Кристина Димитрова, днес той може да бъде объркан за неин баща – нищо че де факто двамата са почти връстници. Горанов беше облечен елегантно – с маркова розова риза и дизайнерско светло сако, но скъпите дрехи не го правеха да изглежда по-млад. Може би ако започне да боядисва белия си перчем, ефектът ще е доста по-осезателен, но и това не е сигурно.


Докато си приказваше с Орлин, непознатият разтвори блейзъра му и започна да го опипва така, сякаш ще му взема мерки за нов костюм. После прокара ръка и върху ризата на изпълнителя, а оправи и яката й. Накрая взе да разглежда с нескрит интерес часовника на Горанов.

 

За да улесни господина, дуетният партьор на Кристина Димитрова свали тиктакащото си бижу и му го подаде. После двамата побъбриха още малко, сбогуваха се и певецът се метна на беемвето си. С джипа си Орлин стигна до автосервиз в района на гара “Подуяне”, където обясни на майсторите, че накладките му скърцат и тракат при спиране с висока скорост. „Като симфоничен оркестър са. Разчитам да ги оправите”, обяви певецът.

 

Докато чакаше да му ремонтират возилото, Горанов запали цигара и сложи в ушите си слушалки, които върза за мобилния си телефон. След което си затананика нещо – явно разучаваше нова песен.

 

За времето, прекарано в сервиза, той успя да изпафка половин кутия цигари, видяха папараците на „Уикенд”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени