Орлин изпадна в тежка депресия

3755
17 Август 2013, 17:00


Поп певецът Орлин Павлов изпадна в тежка депресия. Изпълнителят е направо съкрушен от новината за сватбата на Петко и Яна, научи HotArena.net.


Откакто осъзнал, че няма никакви шансове да се събере отново с напусналата го танцьорка, Орлин изпаднал в черна дупка. Той дори не искал да стане от леглото, занемарил се и не искал да вижда никого.


Единственото, което му помагало да не изпадне в пълна депресия се оказа работа. Певецът приема покана след покана и не е отказал нито един ангажимент досега.


Дълго време след раздялата си с Яна Орлин се надяваше, че връзката й с бизнесмена Петко е мимолетна и скоро ще приключи. Певецът бил убеден, че Петко бързо ще се насити на красавицата и ще я зареже, както жените преди нея.


Както стана ясно обаче отношенията между двамата са изключително сериозни. И само след няколко месеца заедно двамата вече готвят сватба, пише „Всеки ден”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
НИКИ
преди 4 години
0
АБРЕ, РАДВАЙ СЕ ЧЕ СИ СЕ ОТЪРВАЛ ОТ ТАЯ КУРВА. ЖЕНИ ИМА И НАД ПЪТ И ПОД ПЪТ. ТИ СИ МНОГО ХУБАВО МОМЧЕ И ЩЕ СИ НАМЕРИШ ИСТИНСКА ЖЕНА. РАДВАЙ СЕ ДО БОГА, ЕХ КАК АЗ НЕ МОГА ДА СЕ ОТЪРВА ОТ МОЯТА.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени