Орлин оплю Графа

1700
28 Май 2013, 15:00


Орлин Павлов е бесен след наградите на „БГ радио”. Певецът бълва огън и жупел, защото за поредна година не взе никаква награда, разбра HotArena.net.


Този път обаче бившия любим на танцьорката Яна Акимова не си мълчал, а се развилнял зад кулисите.


Певецът не спестил обидни думи по адрес на организаторите и на колегата си Владио Ампов – Графа, който прибра цели четири приза.


„За какво ни викат да пеем тук и да се излагаме, като всяка година е едно и също и се знае кой печели. Да не би да нямаше други хитове през годината, та трябваше и за песен наградата да се даде на Графа. Не съм забелязал да е нещо повече от другите – едни и същи песни от 100 години”, изригнал Орлин.


Според мнозина той има пълно право, защото е факт, че всяка година Графа обира призовете и организаторите дори не си правят труда да разпределят по някакъв начин статуетките, така че да има по-разнообразни имена сред победителите.


Орлин пък миналата година доста се стара и извади 2 летни хита, заради което можеше да вземе поне една награда, пише „Всеки ден”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Kiki
преди 4 години
0
Ами аз от миналата година помня само на Графа - "Дим да ме няма", на Орлинчо нещо не ми изникват ДВЕТЕ песни в главата.....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени