Орлин Павлов луд по 15 години по-млада манекенка + ще има ли сватба

3482
02 Април 2017, 15:00


Певецът Орлин Павлов е лудо влюбен и скоро може да вдигне сватба. Изпълнителят само чака сгоден случай да поиска ръката на любимата си. Името й е Цветелина и за разлика от предишните жени в живота на изпълнителя, тя не държи да се появява публично с него под ръка. Двамата настояват любовта им да е тайна и далеч  от очите на непознати, за да издържи на времето и изкушенията, научи HotArena.

След като дълго време нямаше жена до себе си, певецът Орлин Павлов стана жертва на какви ли не слухове. Заговори се, че изпълнителят се бои  от обвързване, после тръгна и гнусната мълва, че си пада по мъже, а след това, че още жали по танцьорката Яна, която му изневери и го заряза. 
Истината обаче е, че  от около две години Орлин е  открил любовта в лицето на манекенката и актриса Цветелина Роскин. Хубавицата е малко известна светските среди, защ ото не държи да изпъква с любовните си  отношения, а иска да прави име с таланта си.

Любовта им с Орлин пламнала, след като хубавицата участва във видеоклипа към песента му „С едно крило”, където двамата имат много интимни сцени. Още по време на снимките изпълнителят бил много впечатлен  от прелестите на апетитната красавица. Започнал да я ухажва и не му  отнело много време за да я вкара в легл ото си. За разлика  от други мимолетни авантюри обаче, Цветелина успяла да се задържи там и да укроти плейбойския нрав на Орлин.

Междувременно певецът вече бил представил приятелката си на всички у дома. Семейств ото му я харесвало и се надявало, че скоро официално ще я приеме за свой член. Майката на певеца  отдавна се надявала Орлин да я направи горда баба и да има с какво да затваря устите на нахалните съседки, които не пропускали да я осведомят всеки път за последните клюки около любовния жив от на сина й и цъкали с език как все не му върви с жените. 
Единствените перипетии пред младата двойка била солидната разлика в годините. Орлин бил с 15 по-голям  отизбраницата си, а това в някакъв етап на  отношенията им щяло да окаже влияние.

Цветелина все още била на вълна кариера и не се виждала като млада майка, която да посвети делниците си на грижите за дом и семейство. Освен това за разлика  от хубавеца, тя далеч не се била наживяла. Манекенката обичала да купонясва, да се запознава с нови хора и никак не се страхувала, че поведението й изглежда доста предизвикателно в очите на околните. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени